Alonso, încurajat de cele patru podiumuri consecutive

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 01.08.2011
Fernando Alonso priveşte cu încredere spre a doua jumătate a sezonului după ce a ajuns la patru podiumuri consecutive.

Fernando Alonso a terminat pe locul trei cursa de la Hungaroring şi a ajuns astfel la patru podiumuri consecutive, care includ şi victoria obţinută pe circuitul de la Silverstone.

În plus, spaniolul este pe primul loc într-un clasament al curselor desfăşurate în luna iulie, motiv pentru care priveşte cu încredere spre a doua parte a sezonului, care va începe după vacanţa de patru săptămâni din luna august.

"Cred că acum suntem încrezători că putem face o a doua jumătate de sezon bună în campionat. Monopostul s-a imbuntatit foarte mult şi luptăm pentru podiumuri şi pole positionuri. Iulie a fost o lună fantastică. Sunt pilotul care a câştigat cele mai multe puncte în iulie, în trei condiţii diferite, pe trei circuite diferite. Echipa a făcut un pas înainte, iar McLaren a făcut de asemenea un pas înainte, aşa că rivalitatea este foarte bună. Din păcate, nu a fost foarte cald în iulie. Nouă ne plac temperaturile înalte, aşa că sperăm ca august şi septembrie să fie mai bune pentru noi", a declarat el.

Progresele înregistrate de Ferrari în ultima perioadă au fost remarcate şi de şeful Stefano Domenicali, care consideră că următorul pas este îmbunatăţirea monopostului pentru a obţine rezultate mai bune în calificări.

"Suntem într-o situaţie în care avem performanţe în curse.

În acest weekend, în termeni de rezultate, au existat multe lucruri care puteau schimba deznodământul, dar în termeni de performanţă, în calificări, trebuie să îmbunătăţim (n.r - rezultatele) în Q3 pentru că încă ne lipseşte ceva acolo", a precizat italianul. Ultimul pole position al Scuderiei datează de la Marele Premiu al statului Singapore din septembrie 2010.

Via | Ferrari

Comentarii (1)

  • Alonso
    Hai maestre si mai adu-ne cateva trofee in 2011!
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru