Alonso: "Kubica va reveni, e cel mai bun pilot"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.01.2012
Fernando Alonso este convins că Robert Kubica va reveni în curând în Formula 1 şi consideră că polonezul este cel mai bun pilot din competiţie.

Robert Kubica a suferit o nouă accidentare la piciorul drept după ce a căzut pe gheaţă în apropierea casei sale din Italia, astfel că revenirea sa în Formula 1 ar putea suferi o nouă amânare.

Fernando Alonso, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, este însă convins că polonezul va reveni în curând pe circuit şi crede că acesta este cel mai bun pilot din Formula 1.

"Pentru mine, cel mai bun pilot este Robert Kubica. Am vorbit miercuri cu el după accidentul lui. Când va reveni, şi sunt sigur asta că se va întâmpla în curând, sunt sigur că va continua să fie cel mai bun pilot", a declarat spaniolul în cadrul evenimentului tradiţional organizat de Ferrari într-o staţiune montană din Italia.

Presa internaţională a speculat că Ferrari ia în calcul înlocuirea lui Felipe Massa cu Kubica pentru sezonul 2013, însă, în mod previzibil, Alonso a preferat să fie elegant în declaraţii. "Sunt foarte fericit cu Massa", a răspuns spaniolul când a fost întrebat dacă ar vrea să devină coechipier cu Kubica.

Via | Daily Telegraph

Taguri: Alonso, Kubica

Comentarii (4)

  • Ghinion
    Are atata ghinion Robert Kubica. Si avem ghinion si noi. NU as dori accidentari nici unui pilot, indiferent cat de bun e, indiferent cat de simpatic sau de antipatic, dar de un pilot care are atata talent, care ne ofera spectacol, care are o personalitate atat de vertebrala... Sper sa isi revina, sa poata sa testeze, sa participe ca curse.
    5 0
  • avatar
    recunoaste si el acum cand Kubica nu poate pilota la capacitate maxima. Daca il batea pe Alonso la Ferrari nici ca ar fi recunoscut ca e mai bun. Si Hamilton l-a batut si in loc sa recunoasca cinstit asta, a inventat fel de fel de scuze murdare. Nu, Alonso nu e omul care sa recunoasca cinstit cand altul e mai bun ca el. Doar trancane atunci cand stie ca adversarul e scos complet din joc, asa mai mult sa nu adoarma.
    5 2
  • @mihai-sebastian
    Mihai, eu i-am mai spus si altuia ca asta nu e ghinion! Uite aici: http://formula1.automarket.ro/stiri/kubica-si-a-fracturat-din-nou-piciorul-drept-dupa-ce-a-cazut-pe-gheata-42629.html
    Te rog sa nu te superi pe mine!
    1 1
  • da', Petrov? Petrov cum e?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru