Alonso: "Ne aşteptam la locul opt, dar trebuie să îmbunătăţim"

de Daniel Popescu
Sambata, 12.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso susţine că anticipa o poziţionare pe grila de start de la Suzuka în jurul locului opt, însă admite că trebuie să-şi îmbunătăţească rezultatul pentru a rămâne în cursa pentru titlu.

Esential 0.287 secunde este intervalul de timp cu care Massa a fost mai rapid decat Alonso in calificari
Fernando Alonso a obţinut doar locul opt în calificările pentru Marele Premiu al Japoniei, în ciuda faptului că în primele două părţi ale sesiunii a dat semne că poate obţine o performanţă mai bună.

Locul de pe care va pleca spaniolul în cursă coincide cu rezultatul minim pe care trebuie să-l obţină duminică pentru a rămâne în lupta pentru titlul mondial în eventualitatea unei victorii a lui Sebastian Vettel. De aceea, pilotul Scuderiei Ferrari admite că trebuie să-şi îmbunătăţească performantele în cursa de duminică.

"Cred că în primele două părţi ale calificărilor ne-am asumat unele riscuri, pentru că aveam nevoie să promovăm cu folosirea cât mai redusă a pneurilor. Locul opt este mai mult sau mai puţin rezultatul la care ne aşteptam, dar până acum nu a fost un weekend bun, iar mâine trebuie să îmbunătăţesc", a declarat el.

Locul opt este mai mult sau mai puţin rezultatul la care ne aşteptam, dar până acum nu a fost un weekend bun.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
De altfel, coechipierul său Felipe Massa a obţinut din nou un rezultat mai bun, urmând să ia startul de pe locul cinci al grilei de start.
În plus, brazilianul a admis că traversează o perioadă bună şi speră să-şi îmbunătăţească poziţia în cursa de duminică.

"A fost un tur grozav, aproape de perfecţiune. Acest rezultat este foarte important pentru cursa de mâine, când trebuie să încercăm să facem o treabă şi mai bună. Strategia va fi foarte importantă, la fel ca şi ritmul de cursă, şi vom vedea ce putem face", a precizat el la finalul calificărilor. 

Comentarii (8)

  • :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    9 13
  • azmodan

    Ce-i cu tenta asta ascendenta??? In Australia si Malaezia au prins primele 2 linii si acum sunt pe 8?????
    Button saracul se lupta pt Q3 si tot asa este si acum... acum Ferrari dupa cea mai buna masina, sunt in fata lui doar cu o masina sau doua :)))))) Comic de tot :)))
    8 13
  • Asta e valoarea lui.Un ingamfat care doar vorbeste.
    5 22
  • GrosJan
    Gresit. In mod normal raportezi la rezultatul mai bun, care in acest caz este locul 5 al lui Massa. Oricum zicea Alonso ca masina e de locul 5, asa ca Massa a facut tot ce se putea face ....
    3 0
  • @marius_kji

    Bravo "camarade". Umfla-i pe ferraristi, nu-i lasa sa respire acum cat esti la putere :))) Nu-i lasa sa respire, distruge-i.
    3 5
  • Du-te si culca-te mirciulica. A...da si asteapta-l pe Vettel poate o veni si la McLarenb intr-o zi.Noapte buna
    6 0
  • O fi masina de locul 8, dar talentul unui pilot poate duce ca locul pe grila sa nu fie 8.
    Nu imi place ca dupa ce a pierdut orice sansa la titlu, Alonso se comporta ca un pilot de duzina.
    Daca ar fi fost un pilot de duzina atunci era de inteles, dar cum stiu ca nu e, atunci consider ca merita sa fie puternic criticat (in primul rand de cei care cred in talentul sau).
    1 1
  • nu "s-a lasat" Alonso pe final. Masinile, diferentele dintre masini nu sunt aceleasi cursa de cursa. Plus ca pilotul are anumite circuite favorabile.
    Alonso nu e superpilot. E un pilot de duzina, care cu o masina de locul 2 ia locul 2 si cu una de 5 ia locul 5.

    Se lamenta ca mama mama ce treaba buna facu ca este pe 2 inca in campionat. O fi el pe 2, dar distanta fata de locul 1 e imensa. Apoi a avut a doua masina de pe grila per total, asa ca locul 2 este locul, nu e niciun miracol.
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru