Alonso: "Nu avem cel mai rapid monopost"

de Daniel Popescu
Vineri, 15.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso afirmă că Ferrari nu deţine cel mai rapid monopost pe circuitul de la Melbourne, însă îşi pune speranţele în ploile anunţate pentru calificări şi cursă.

Nu mă aştept la nicio surpriză majoră aici, ştiam deja că nu suntem cei mai rapizi şi acest lucru a fost confirmat astăzi.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Fernando Alonso a avut un parcurs decent în cele două sesiuni de antrenamente libere de vineri din cadrul Marelui Premiu al Australiei, ocupând locurile trei şi, respectiv, şase în clasamentele generale.

Cu toate acestea, opinia specialiştilor este că Red Bull este principala favorită la victorie, iar spaniolul afirmă că Ferrari nu deţine cel mai rapid monopost pe circuitul de la Melbourne.

"Nu mă aştept la nicio surpriză majoră aici, ştiam deja că nu suntem cei mai rapizi şi acest lucru a fost confirmat astăzi. Monopostul răspunde bine, dar ştim că mai avem mult de muncă dacă vrem să luptăm cu cei mai buni", a declarat el.

Pe de altă parte, Alonso a admis că situaţia s-ar putea schimba radical în calificări şi cursă, întrucât prognoza meteo indică o scădere de temperatură şi şanse de ploaie.

"În ansamblu a fost o zi de vineri foarte productivă, pentru că am parcurs multe tururi şi am efectuat o importantă analiză iniţială a comportamentului celor două tipuri de pneuri disponibile pentru această cursă.

Eforturile noastre au fost influenţate pozitiv de vremea favorabilă. Totuşi, se anticipează că vremea se va schimba complet de mâine, cu vânt, ploaie şi o semnificativă scădere de temperatură care ar putea influenţa cursa de duminică", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (19)

  • "Totuşi, se anticipează că vremea se va schimba complet de mâine, cu vânt, ploaie şi o semnificativă scădere de temperatură care ar putea influenţa cursa de duminică" - N-as zice ca isi pune sperantele in ploaie;mai degraba el doar ia in calcul posibilitatea ca pe parcursul week-end-ului vremea sa nu fie la fel de buna ca astazi.
    8 5
  • adiţăăă
    schimba avatarul
    nu mai umbla cu "masina" vopsita
    8 11
  • si la Interlagos anul trecut cerea ploaie. Dupa asta nu mai putea tine masina pe circuit. Deci ai grija ce-ti doresti ...
    12 11
  • ghita444
    Era de asteptat ca Red Bull sa confirme dominatia din ultimile sezoane . Cred ca un podium este la indemana lui Alonso. Bine ar fi sa fie o vreme schimbatoare pt a face niste calificari si mai ales o cursa cu suspans. Pt ca daca va fi vreme buna ,nu vad cine lear pune probleme celor de la Red Bull.
    8 10
  • conseil
    care podium? Mai sunt pe acolo Hamilton, Webber, Rosberg, Raikkonen. Nu e loc si pentru Alonso anu asta. Au trecut 7 ani de la scurta "era" alonso. Rabdarea are si ea o limita
    13 17
  • Mai Fernando!
    Aud placa asta de 3 ani, intelegi? 3 ani!
    De 3 ani se plange ca ... din nou nu au cel mai rapid monopost si "ştim că mai avem mult de muncă".
    Ma uit la F1 de 20 de ani, dar parca deja suna fals ce spune omul asta. Ce nu aveti frate, ca la fiecare inceput de sezon sperati, apoi ajungeti di-sperati.
    Se pare ca istoria si trofeele va sufoca.
    Bye bye Ferrari, wherever you are!

    Nu dati cu pietre, e pararea mea.
    24 20
  • GrosJan
    nu cu pietre. Dau cu votu'. Unu verde de la mine :)
    13 6
  • Imi pare rau pentru el, dar sa tragi acelasi concluzii de fiecare data la inceput de sezon, iti cam strica placerea de a te mai uita l F1. Ferrari pentru mine este o aminire neplacute, m-am cam saturat de patru sezoane sa se tot vaite.
    2 4
  • "amintire"
    1 0
  • 4rings
    ce calendar e ala ?
    0 0
  • 4rings
    e o problema cu Ungaria
    0 0
  • Asta o sa fie ultimul meu post pe site-ul asta... imi e sila de ceea ce vad pe aici. O groaza de curve cu doua fete pe site-ul asta. Cand echipa e sus o pupati in fund pana luceste. Cand echipa e jos o huliti de parca ar fi cea mai rea echipa din F1. Vad tot felul de "analisti" F1 pe site-ul asta... de la celebrul mirceamclaren sau cum naiba isi mai zice acum, pana la acest octav. Iubesc F1... iubesc Ferrari... intr-adevar nu a fost extraordinar monopostul in ultimii 2 ani, dar nu o sa uit niciodata ca au fost cam singurii in 2012 care s-au batut cu adevarat cu RBR, nu o sa uit niciodata cum s-a pierdut titlul la piloti. Ce m-as amuza sa vad majoretele cum apar in cazul unei victorii sau al unei duble pe podium din partea Scuderiei. Mai vad ca toti il contesta pe Alonso... contestati-l cand o sa castige curse in mod dubios, nu ma faceti sa zic cate semne de intrebare zac asupra monoposturilor RBR din ultimii 2 ani(nas cu flexibilitatea ridicata, evacuare suspecta si mutle altele). Alonso de bine de rau cu o caruta Ferrari a fost acolo sus in permanenta, constant in primii 5 ai clasamentului. Dati-mi dislike-uri cu sutele... stiu ca asta o sa primesc, nu ma intereseaza dar incercati sa fiti mai verticali si nu sa iubiti echipele numai la bine iar la rau sa le huliti. Fiecare echipa are partea ei de glorie in istoria F1.
    27 7
  • @madslayer; de la mine ai un like, dar iti vei da seama ca am fost fan Ferrari.
    Am vazut Ferrari cu Alesi si Berger abandonand amandoi prin turul 20-30 in foarte multe curse.
    Am vazut un Schumi obligandu-l pe Bernie sa schimbe regulamentul pentru ca altfel castiga si acum (probabil).
    Si ca sa fiu on-topic: Alonso a ajuns un pic prin bani la Ferrari, probabil ca si fara el "supravietuiau" in F1. Omul asta se plange prea mult, este ingamfat, iar la partea de curse dubioase, are si el partea lui de cascaval.
    Ce nu ai inteles dintr-un site pe care fiecare (sau oricine) are dreptul sa isi exprime opinia?
    6 6
  • helveticus
    Degeaba il criticati pe octav, are dreptate. Alonso si cu Domenicalli au distrus Ferrari. Din partea mea pot sa se ia de mana si sa se arunce in Dambovita. Mereu an de an aceleasi scuze, pe astia ii surprinde startul sezonului ca iarna pe romani. Dar vai, ninge in decembrie, cam asa sunt si astia cu monopostul. Mi-au ajuns pana in gat aceleasi pretexte. Alonso, marele dezvoltator de monoposturi.

    Din partea mea pot sa-i dea titlul lui Vettel de pe acum (am un deja vu 2011), sa faca o pauza de o luna pentru teste (ca si asa se plang ca nu au destule teste) si sa inceapa campionatul 2013 bis.

    Si mai am niste sugestii, ca sa fie siguri de victorie:
    - pe Vettel sa il oblige sa manance numai hamburgeri si paste pana se face de 100 de kile
    - Newey are voie sa deseneze pe plansa numai legat la ochi si nu are voie sa foloseasca computerul pentru calcule (nici macar d-ala de buzunar... nici abac ca sa fim siguri)

    Varza, varza, varza. Si Mercedes ne bat anul asta. Puii mei... Ce sa mai zic. Hai Massa!
    7 8
  • @octav71
    Bine ca te uiti de 20 de ani si esti petarda. Poate se plange, dar nu poate da cartile pe fata. Ce ai vrea sa spuna? 'CEI DE LA FERRARI NU SUNT IN STARE SA FACA UN MONOPOST COMPETITIV'.
    Mai judeca si tu ca nu esti planta, oricum mesajele lui Alonso sunt cu subanteles, dar tu se pare ca nu le intelegi.

    @madslayer; te sustin! iar cel mai bun exemplu este chiar acest 'ocvat71' care in 20 de ani nu si-a dat seama de urmatorul lucru:
    FORMULA 1 NU MAI ESTE O COMPETITIE CA ACUM CATIVA ANI. ACUM ESTE PUR SI SIMPLU BUSINESS
    7 5
  • PITURCA
    bravo!8AC3
    0 2
  • Nu pot sa inteleg o chestie: unii pun atata patos in ceea ce scriu de parca le-ar depinde viata. Pot intelege ca nu-ti place un pilot. Dar sa-l urasti ? Pentru ce ? Ce ti-a facut ? Nu-ti place, nu te uita, nu citi. Mai bine dormi decit sa aberezi !
    Cum puteti ajunge unii la astfel de concluzii ???????
    helveticus .... Alonso, marele dezvoltator de monoposturi.
    Commentariile la astfel de ****** nu isi mai au rostul. No coment.
    7 5
  • Ehe, in sfarsit veni vremea cand fanii Ferrari se rascoala impotriva lui Alonso. Stiam eu; daca cititi din urma am tot prezis asta. Huh, ce-mi place sa am dreptate. Sunt un vizionar, ce sa mai ...
    Acum nu-mi ramane decat sa astept ca si cei mai inraiti fani Alonso sa se intoarca impotriva lui Alonso.

    E adevarat ca sunt posibile victorii care sa le invie spiritul fanilor. Un pilot ca Alonso cand prinde o zi buna si o masina buna poate face treaba buna. Dar de asta sunt capabili mai mult de jumatate din pilotii din F1 ...
    10 9
  • ce sa mai,esti o p..la,dar tu te vezi Gog mentalistu'... :)))))
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru