Red Bull, considerată mare favorită la victorie în Australia

de Daniel Popescu
Vineri, 15.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Analiştii presei internaţionale anticipează că Red Bull Racing va domina fără drept de apel Marele Premiu al Australiei prin prisma timpilor înregistraţi în antrenamente.

Monopostul RB9 pare să aibă pe circuit mult mai multă aderenţă chiar şi decât cei mai buni rivali.

Mark Hughes
Analist Autosport
Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în cele două sesiuni de antrenamente libere de vineri din cadrul Marelui Premiu al Australiei, însă germanul a minimalizat semnificativ importanţa timpilor, afirmând că lucrurile se pot schimba radical sâmbătă şi duminică pe măsură ce vremea se va înrăutăţi.

Cu toate acestea, Mark Hughes, analistul publicaţiei britanice Autosport, afirmă că monopostul Red Bull este chiar mai rapid decât a arată în antrenamente şi l-a nominalizat pe Lewis Hamilton că pilotul care poate pune probleme campionei mondiale în calificările de sâmbătă.

"Monopostul RB9 pare să aibă pe circuit mult mai multă aderenţă chiar şi decât cei mai buni rivali, iar în regim de cursa pare să gestioneze bine şi pneurile. Se conturează o imagine care arată suspect de mult cu dominaţia Red Bull din urmă cu doi ani.

Mercedes, Lotus şi Ferrari par foarte apropiate, dar combinaţia Hamilton - Mercedes reprezintă probabil cea mai bună şansă de intercalare intre piloţii Red Bull în calificări", a precizat el.

Totul arată foarte bine în acest moment pentru cele două monoposturi Red Bull.

Gary Anderson
Analist BBC Sport
La rândul său, Gary Anderson, analistul tehnic al postului britanic de televiune BBC, o vede de asemenea pe Red Bull drept principala favorită la victorie.

"Totul arată foarte bine în acest moment pentru cele două monoposturi Red Bull şi dezamăgitor pentru McLaren. În ceea ce priveşte restul plutonului, Ferrari şi Mercedes sunt acolo. Sper ca sesiunea de calificări să iabă loc pe circuit uscat, pentru că numai atunci vom afla cine este cu adevaratcel mai rapid", a precizat el.

Via Autosport (inreg.), BBC Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru