Alonso nu va fi anuntat ca pilot Ferrari la Monza

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 25.08.2009
O sursa din cadrul Ferrari sustine ca anuntul referitor la sosirea lui Fernando Alonso in 2010 nu va fi facut public la Marele Premiu al Italiei, adaugand insa ca spaniolul a semnat deja un contract cu Scuderia.

Formula 1 asteapta cu sufletul la gura confirmarea transferului lui Fernando Alonso la Ferrari incepand din sezonul 2010, eveniment ce ar deschide larg portile pentru numeroase mutari spectaculoase.

Initial, s-a speculat ca Ferrari va oficializa transferul la Marele Premiu al Italiei din 13 septembrie, stiut fiind faptul ca circuitul de la Monza reprezinta scena traditionala a Scuderiei pentru astfel de anunturi.

Cu toate acestea, o sursa din interiorul echipei sustine ca oficializarea transferului a fost amanata, intrucat echipa asteapta sa primeasca vesti concrete despre revenirea pe pista a accidentatului Felipe Massa. "Anuntul urma sa fie facut la Monza, asa cum se anticipa de ceva timp. Totusi, intrucat revenirea lui Massa este incerta, echipa a fost fortata sa amane anuntul", a declarat sursa pentru publicatia online GPWeek.

Totusi, sursa a confirmat ca Alonso a semnat deja un contract cu Ferrari, singura incertitudine fiind legata de viitorul sau coechipier. "Fernando va fi pilot Ferrari in 2010.

Contractul a fost semnat. Singura intrebare este care va fi coechipierul sau si, in lipsa certitudinii privind situatia lui Felipe, Ferrari nu va face un anunt pana cand nu vor fi siguri ca acesta va fi capabil sa revina", a adaugat sursa.

Ferrari incearca sa-l convinga pe Kimi Raikkonen sa accepte o despagubire de 27 de milioane de dolari pentru a renunta la ultimul sau an de contract pentru a-i face loc lui Alonso, insa situatia s-a complicat odata cu accidentul suferit de Massa in Ungaria. In cazul putin probabil in care brazilianul nu va putea reveni pe circuit anul viitor, Ferrari ar urma sa il pastreze pe Raikkonen alaturi de Alonso. Tocmai de aceea, Ferrari a ales sa amane deocamdata oficializarea transferului dublului campion mondial la echipa Calutului Cabrat.

Via | GPUpdate

Comentarii (10)

  • @admin
    Recititi stirea anterioara.
    0 0
  • Ferrari-Alonso
    in sfarsit ceva se recunoaste acolo..:),daca unele suspiciuni legate de viitorul lui Alonso dispar,in schimb se nasc altele,legate de coechipierul lui..
    0 0
  • crismar56
    degeaba o citeste :(. Se va aplica renumita regula a celor 5 minute ...
    0 0
  • @michelle_b
    Da, stiu. Atunci dupa fiecare stire sa stea cu ochii pe ea 5 minute ca sa nu mai piarda eventualele atentionari. Multumesc!
    0 0
  • Hmm
    Hi, ce pot sa spun la aceasta stire este o mare greseala daca alonso se va duce la scuderia ferrari in 2010 .Vom astepta surpriza pe 13 septembrie la Marele Premiu al Italiei .bb
    0 0
  • @
    urmeaza stirea "Ferrari neaga interesul pentru Alonso " :)
    0 0
  • Alonso la Ferrari
    Acum 2 ani nici nu se punea problema ca Alonso sa fie la Ferrari.Acum, din motive financiare (poate) sau pentru imagine e bun si Alonso. Am senzatia ca orgoliile italienilor s-au mai domolit. Caracatita cu numele "Bani-imagine" e mai valoroasa decat performantele, cel putin asa se vede.
    Stau sa ma intreb unde sunt spectacolele de altadata, unde e competitia, unde sunt rasturnarile de situatie......Imi e asa de dor de o Formula 1 adevarata!
    0 0
  • tina_r
    spune-mi si mie,in epoca Schumacher,care erau "rasturnarile de situatie"?Sau defineste sintagma,ca sa am o referinta:)
    0 0
  • ok
    Eu cred ca daca Alonso ii va fi oferita o masina competitiva de catre Ferrari va face spectacol in curse! Asa cum a facut si la Renault si la McLaren. Nu va fi ca Schumi ,dar cum am mai spus, cred ca va spori spectacolul in F1
    0 0
  • a.m.b
    Cred ca Alonso va veni in locu lui Massa si daca Barichelo se retrage anu asta ar fi mista sa vina massa in locu lui!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru