Alonso, optimist că poate obţine o clasare pe podium la Sepang

de Daniel Popescu
Sambata, 29.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso este încrezător că poate termina pe podium cursa de la Sepang, care iniţial părea ruinată din cauza unei avarii la suspensia stânga-faţă după un acroşaj cu Daniil Kvyat.

Sunt foarte bucuros după aceste calificări, probabil că am cel mai mare zâmbet pe faţă din cariera mea după un loc patru.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Fernando Alonso a obţinut locul patru în calificările de la Sepang, în ciuda vremii nefavorabile şi, mai ales, a unui acroşaj cu Daniil Kvyat în urma căruia şi-a avariat suspensia stânga-faţă.

Mecanicii au reuşit însă să remedieze defecţiunea "într-un timp record", potrivit pilotului spaniolului, care în acest context este entuzismat de performanţa obţinută.

"Sunt foarte bucuros după aceste calificări, probabil că am cel mai mare zâmbet pe faţă din cariera mea după un loc patru. Mecanicii au făcut o treabă superbă, cred că au schimbat suspensia într-un timp record de trei minute şi am fost capabil să continui", a precizat el.

Incidentul dintre Alonso şi Kvyat a fost analizat de comisarii de cursă, însă aceştia nu au dictat nicio sancţiune împotriva piloţilor.

"Comisarii nu consideră că vreunul dintre piloţi este de vină în întregime pentru incident", au precizat comisarii într-un comunicat de presă. Venit din spate, Kvyat a frânat târziu în spatele pilotului Ferrari şi a abordat următorul viraj pe interior, însă Alonso nu l-a văzut şi cei doi s-au lovit. 

Plecarea de pe locul patru ne oferă posibilitatea sau fereastra de a ne gândi la un podium.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Referindu-se la perspectivele pentru cursa de duminică, Alonso considera că are şanse la un podium, însă admite ca cei de la Mercedes vor fi dificil de învins.

"Plecarea de pe locul patru ne oferă posibilitatea sau fereastra de a ne gândi la un podium. Totuşi, am văzut că Mercedes nu şi-a arătat potenţialul în antrenamente, astăzi au fost cu o secundă în faţa tuturor, aşa că în prezent îşi arată potenţialul doar sâmbăta şi duminica", a adăugat el. 

Marele Premiu al Malaysiei va avea loc duminică, cu începere de la ora 11:00, ora României, şi va putea fi urmărit în direct pe posturile de televiziune Dolce Sport, RTL şi M1.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, România va trece la ora de vară, astfel că ora 03:00 va deveni ora 04:00.

▶ Formula 1 la TV, pe internet şi pe tablete în 2014: unde poţi vedea în direct cursele din Marele Circ

Comentarii (8)

  • FERRARI
    MIRCEA la cite secunde sunteti in spatele FERRARI?
    21 8
  • la vale cu mclaren..unde le e locul de atatia ani..
    forzza ferrari..
    3 1
  • cabrat
    @FERRARI stai putin sa se schimbe ora de vara, si iti va raspunde mirciulicA......
    10 0
  • Mircea_fisMclaren
    care-i problema?ui bulding an impaier!
    9 2
  • Bush J.
    tot la locul 3 visezi maestre?
    3 14
  • ...buna gluma...
    4 12
  • Singaporezul
    E optimist saracu',dupa dezastrul de anul trecut(sepang).Forza Kimi!
    6 12
  • http://www.sports-tv.eu/ DOAR in INTERNET EXPLORER.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru