Alonso, pesimist în privinţa şanselor la un podium în Coreea de Sud

de Daniel Popescu
Sambata, 05.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso este circumspect în privinţa şanselor de a obţine un podium în Coreea de Sud, deşi va pleca de pe locul cinci al grilei de start.

Esential 5 este locul de pe care va pleca Alonso in cursa de duminica
2 este pozitia pe care a terminat Alonso ultimele trei curse
Fernando Alonso s-a evidenţiat în acest sezon prin ritmul bun de cursă al monopostului Ferrari, care i-a permis să obţină locul doi în fiecare dintre ultimele trei Mari Premii în ciuda faptului că a plecat cel mult de pe locul cinci al grilei de start.

Spaniolul nu este însă la fel de optimist şi în privinţa cursei de duminică din Coreea de Sud pe care o va începe de pe locul cinci, întrucât consideră că monopostul Ferrari nu va fi la fel de rapid pe circuitul Yeongam precum în precedentele Mari Premii.

"Cred că în acest weekend nu suntem puternici în mod deosebit. Am observat câteva probleme în ritmul de cursă pe parcursul antrenamentelor, aşa că sunt mai puţin optimist în privinţa unei victorii sau a unui podium pentru mâine.

La start există un spaţiu îngust până în primul viraj, aşa că toate atacurile vor avea loc în virajele trei şi patru. Întotdeauna există acţiune în această cursă şi vom vedea ce putem face, dar ştim că mâine ne vom chinui", a declarat spaniolul.

Am observat câteva probleme în ritmul de cursă pe parcursul antrenamentelor, aşa că sunt mai puţin optimist în privinţa unei victorii sau a unui podium.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Coechipierul său Felipe Massa trage de asemenea un semnal de alarmă şi avertizează că Ferrari va trebui să lupte inclusiv cu cei de la Sauber pe parcursul cursei, chiar dacă va lua startul de pe locul şase al grilei de start.

"Sper că monopostul este un pic mai bun în cursă comparativ cu calificările, dar cu siguranţă nu va fi o cursă uşoară. Nu luptăm numai cu Red Bull şi Mercedes. Unul dintre monoposturile Lotus este în faţa noastră şi avem câteva monoposturi foarte aproape de ale noastre, cum ar fi Sauber.

Luptăm cu multe alte echipe care sunt în spatele nostru, dar foarte aproape", a precizat el. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru