Alonso: "Putem câştiga la Barcelona, Vettel şi Raikkonen sunt principalii adversari"

de Daniel Popescu
Duminica, 12.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso este convins că poate câştiga cursa de la Barcelona de pe locul cinci al grilei şi spune că Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen sunt principalii săi rivali.

Esential 18 dintre cele 22 de curse de la Barcelona au fost castigate de pilotul care a plecat din pole position
Fernando Alonso a obţinut locul cinci pe grila de start în Marele Premiu al Spaniei, în condiţiile în care punctul slab al monopostului Ferrari continuă să fie performanţa pe un singur tur de circuit.

Dublul campion mondial este însă optimist cu privire la cursa de duminică, întrucât Ferrari are un ritm de cursa semnificativ mai bun.

"Pe un singur tur, monopostul nu este la fel de rapid ca al celorlalţi, dar în ritm de cursă este la fel de rapid sau chiar mai rapid. Acesta este punctul nostru forte şi mâine trebuie să profităm de orice oportunitate, să fim optimişti şi să încercăm să fim pe podium sau chiar mai bine. Avem monopostul cu care putem face o cursă bună", a declarat spaniolul.

Tintele noastre sunt Raikkonen şi Vettel. Dacă terminăm în faţa lor vom fi foarte aproape de victorie.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
18 dintre cele 22 de curse de la Barcelona de până acum au fost câştigate de pilotul care a plecat din pole position, în condiţiile în care depăşirile sunt foarte dificile.
Alonso este însă convins că poate câştiga cursa de pe locul cinci întrucât prima linie a grilei de start este ocupată de Nico Rosberg şi Lewis Hamilton, al căror monopost Mercedes este lent în ritm de cursă.

"A venit timpul să schimbăm statistică. Fiecare cursă este unică, iar Mercedes s-a zbătut mult în curse. Mai degrabă, ţintele noastre sunt Raikkonen şi Vettel decât băieţii de la Mercedes, mai ales că şi în clasament tot ei sunt pe primele două locuri. Ar fi bine să terminăm în faţa lor şi cred că dacă terminăm în faţa lor vom fi foarte aproape de victorie", a adăugat el.

Comentarii (6)

  • Oricum mi se pare ca Vettel si Raikkonen sunt principalii adversari, in general, pentru titlu
    3 1
  • Realizabil desi va fi greu cu ceilalti doi!! Eu il vad undeva pe podium....
    4 0
  • Andrew
    baieti stie cineva cum se poate de urmarit digisport prin Sopcast?anul trecut luam adresele de pe un site din Rusia,dar anul acesta nustiu din care cauza dar ei nu mai publica adresele pentru digisport.
    0 0
  • incearca aici:http://www.usagoals.me/
    Ai mai multe linkuri printre care si sky sports.
    Vizionare placuta
    Pai anul trecut cursa din Valencia a castigat-o de pe locul 11. Orice e posibil mai ales din cauza DRS. Anul asta nu mai ai cum sa te aperi cu KERS impotriva DRS.
    Sa vedem o cursa frumoasa :)
    5 0
  • Andrew
    Merci pablo256r...vad ca cu mare greu dar am gasit si pe livefootballol.tv. Aici multe din adrese nu sunt valabile dar totusi am gasit una care merge,in orice caz merci inca odata.
    0 0
  • Nu ai pentru ce. Linkul pe care ti l-am dat eu il folosesc si e valid.
    La inceputul zilei iti arata evenimentele sportive pe care le transmit iar cand se apropie ora evenimentului ti se inmultesc linkurile unde poti viziona.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru