Alonso: "Putem si trebuie sa castigam titlul in 2009"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.03.2009
Fernando Alonso sustine ca Renault este capabila sa lupte pentru titlul mondial in sezonul 2009 intrucat beneficiaza de un monopost foarte bun.
Alonso: "Putem si trebuie sa castigam titlul in 2009"

Via | PlanetF1.com

Comentarii (13)

  • putin prafuita ...
    stirea :P, dar lui Fernando ii doresc succes! [oricum Kimi va fi campion :D, apoi BGP va avea un cuvint de spus, cu toate ca multi inca rid de ei. parerea mea e ca lle cam va sta risul in git ...]
    0 0
  • @admin
    Deci nu trebuie sa urmarim stirile de astazi ci sa ne astepam sa fie publicate stiri si din zilele anterioare? Asta e o stire de ieri. Am asteptat-o ieri toata ziua dar nu a venit. Astazi era cu Button. L-am schimbat pe Alonso cu Button acum jumatate de ora. Super teapa!
    0 0
  • ???
    eu lam schimbat tot cu Buton acu 5 inute, dar noroc ca am mai ramas cu renault
    0 0
  • mircea
    @crismar
    Pentru adminsitartorul acestui site, stirea e de astazi si a fost publicata imediat dupa ce a fost analizata si observata in sursa externa. Probabil ca e una dintre ocaziile in care ati vazut mai repede o informatie. Asta nu inseamna ca e a expirat.

    Multumesc.
    0 0
  • @jul74
    Te-ai grabit! Bine ca ai luat totusi 10 puncte, e ceva.
    0 0
  • @Mircea
    Daca ieri e mai repede atunci ai dreptate. Intrebam ca sa stiu ce stategie adopt. Eu nu am spus ca a expirat ci doar am intrebat ca sa stiu cum fac schimbarile.
    0 0
  • michelle_b
    eu stiu ca fernando va fi campion anul asta;),,cat despre Kimi,numai de bine:)
    0 0
  • @ sursa externa
    Alonso confident of title challenge
    Wednesday 18th March 20
    No comment!
    0 0
  • diesel08
    daca nu va sa fie Kimi [desi am incredere ca DA :D ] Fernando merita din toate punctele de vedere sa fie din nou campion. In opinia mea este singurul pilot care e complet si constant. Nu as avea ce sa ii reprosez din nici un punct de vedere al imaginii si formei si consistentei care arata cum ar trebui sa fie un pilot de formula 1!
    0 0
  • ctlnmihai
    @michelle
    Cred k ai uitat sa-l mentionezi si pe Lewis Hamilton alaturi de Alonso :D :D
    0 0
  • ctlnmihai
    cu siguranta nu are ce cauta acolo! si ar fi stupid ca sa sustin ca e un pilot complet! o sa fie [parerea mea e ca va fi cam ... never, dar parerea mea e a mea, e zero - nu sunt experta] dupa ce va acumula experienta. dupa ce va ajuta inginerii sa scoata un monopost la fel de fiabil si de succes cum a reusit Fernando sau Michael [ambii de mai mute ori chiar] si chiar Jenson&Rubens acum [asta se mai urmareste daca va fi asa]. si dupa ce se va incheia sezonul asta macar. atunci o sa te informez daca opinia mea s-a schimbat. cit despre constanta ... poate vrei sa revezi rezutatele sezonului trecut ? ...si ar mai fi, dar nu merita efortul, sper ca ai inteles ideea [oricum parerea mea mai "completa" o cunosti :D ]
    0 0
  • ctlnmihai
    @michelle
    da ,o stiam io de ce crezi k te-am intrebat :D :D
    0 0
  • michelle
    :)nu e o reciprocitate,evident suntem subiectivi,insa,dupa Alonso a doua optiunea a mea este Kimi:),imi place foarte mult caracterul de care da dovada.De talent nu mai vorbesc;)..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru