Alonso: "Rivalii apelează la jocuri psihologice"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.11.2010
Fernando Alonso a sugerat că rivalii de la Red Bull încearcă să-i distragă atenţia prin intermediul jocurilor psihologice înaintea cursei de la Interlagos.

Red Bull Racing a afirmat recent prin vocea lui Christian Horner că ar fi frustrant ca Fernando Alonso să cucerească titlul mondial în acest sezon, întrucât a obţinut 7 puncte suplimentare în urma victoriei obţinute în Germania datorită ordinelor de echipa ale Scuderiei Ferrari.

Pilotul spaniol consideră însă ca aceste declaraţii sunt pur psihologice, rivalii încercând în acest fel să-l determine să-şi piardă concentrarea în Marele Premiu al Braziliei.

"Sunt unele echipe favorite care nu şi-au rezolvat propriile probleme şi care încearcă să ne distragă atenţia. Din fericire pentru noi, suntem uniţi ca echipă, aşa cum demonstram la fiecare cursă, inclusiv în ceea ce priveşte relaţia mea cu Felipe Massa. Întotdeauna există strategii de media care să te enerveze şi să te pună sub presiune", a declarat dublul campion mondial pentru publicaţia spaniolă Diario Sport.

Alonso poate cuceri titlul mondial în Brazilia în cazul în care câştiga la Interlagos şi Mark Webber nu termină mai sus de locul 5.

Via | ESPNF1

Taguri: Alonso, Ferrari

Comentarii (34)

  • ctlnmihai
    Alonso: "Rivalii apelează la jocuri psihologice"
    Vai ,vai fata din tramvai.....http://www.youtube.com/watch?v=5ZfrbnxcZMA
    10 38
  • @ctlnmihai
    Foaie verde de cicoare. N-avem cap, vai de salarii.
    25 4
  • Rivalii..
    Alonso are dreptate.
    22 11
  • fernando a.
    Alonso nu se lasa intimidat de taurii obositi si disperati de la BRB pentru ca este un campion si un pilot matur. Nu te lasa ALONSO lupta in continuare noi, toti fanii Alonso si Ferrari suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii stransi.bafta ALONSO.
    26 10
  • Tifosi
    rivali cu fani cu tot, faceti incantatii!
    Cei de la Red Bull si Mclaren au nevoie si de mama Omida, de mama Natura si de alte mame ca sa se bata cu Alonso.Pot apela si la tehnici voodoo ca sa aiba succes.
    16 9
  • Alonso
    Daca ia Alonso titlul o sa ramana in palmares titlul mondial F1 2010 , nu titlul mondial F1 2010 *ordine de echipa - forul mondial a decis ca nu s-a incalcat regulamentul.

    Exact cu la Hamilton a ramas titlul mondial F1 - 2008 , nu titlul Mondial F1 2008 *Glock .

    Are dreptate omu ,ei erau favoriti si nestiind sa-si gestioneze avantajul sunt pe cale sa suporte o mare infrangere .
    21 6
  • razvanis
    foarte bine punctat. sunt echipe(2) care dispera de forta acestui super pilot, ii macina pur si simplu...
    doar stim bine cu totii, ce forta psihica si tehnico-tactica detine Alonso. ramane doar, ca motorasul ferrari sa-l sustina pina la final.
    22 7
  • Alonso
    Alonso are cel mai puternic "pachet" -experienta, psihic , viteza , maturitate dintre cei 3-5 concurenti pentru titlu anul acesta .
    Singurul care se apropie in momentul de fata ca si potential este Hamilton .
    Webber este ca si invins , nu are suportul echipei si nici controlul psihic necesar .
    18 1
  • ctlnmihai
    hebb
    Foaie verde de cicoare..alonso riscă să rămână în pană de motoare..sorry ..n-am găsit o altă rimă ...
    5 22
  • ctlnmihai
    Alonso: "Rivalii apelează la jocuri psihologice"
    Şi ca să nu fiu off topic trebuie să recunosc că în ceea ce priveşte declaraţiile ,alonso a câştigat detaşat titlul anul acesta şi pe merit şi fără niciun pic de ajutor din partea echipei,plus că porneşte cu un avantaj consistent şi-n sezonul următor..
    2 20
  • @
    Declaratiile lui Alonso au fost acoperite de fapte.Ceea ce nu se poate spune despre ai tai favoriti care chiar si cu ajutorul febril al echipei n-au reusit decat sa aprinda imaginatia unor fani insetati de rezultate, acum vizibil frustrati.
    19 1
  • mclewis
    La Mclaren se poate spune ca echipa s-a straduit foarte mult insa unul din piloti si-a cam bagat picioarele in tot efortul inginerilor.
    17 2
  • ctlnmihai
    diesel08
    să fiu sincer nu ştiu care dintre noi pare mai supărat.. eu că Mclaren a pierdut orice şansă de a câştiga titlul mondial sau tu că îmi permit să-l ironizez pe A lonso..... eu bănui că tu pari mai deranjat decât subsemnatul...acum dacă e să judec comentariul tău referitor la declaraţiile rivalilor care au fost şi mai puţine decât cele ale lui Alonso.. n-ai comentat nimic rău când favoritul tău încerca aceleaşi jocuri psihologice pe la jumătatea sezonului şi la adresa rivalilor de la alte echipe şi la adresa bietului Felipe..cât despre străduinţa echipei Mclaren ,nici inginerii ei nu s-au străduit prea mult..dacă se străduiau Hamilton pleca din pole position şi aborda cursele greşite de el într-o altă manieră,în sensul că n-avea de ce să rişte...
    1 13
  • ctlnmihai
    diesel08
    cand echipa face totul ptr. tine în dauna coechipierului ar fi culmea să nu justifici prin rezultate acele eforturi.. mă refer la Alonso acum..apropo de commentul tău la declaraţia lui Horner.. Dacă Horner s-a ascuns sub fustiţele FIA,toate ''scutecele de tip pampers'' care l-au înfăşurat pe Alonso în ultimii 3 ani provenite de la acelaşi furnizor - FIA ani,n-au putut să oprească mirosul pestilenţial care venea şi de la spy gate ,şi de la crash gate şi de la ultimul eveniment din 2010
    1 15
  • Diesel
    ctlnmihai
    Hamilton in ultimele 4 curse a spulberat tot efortul Mclaren.Nu din cauza echipei a abandonat sau nu a fost in stare sa dezvolte masina in atrenamentele libere la care n-a luat parte atunci cand erau aduse parti noi pe monopost.Alonso a luat 2 pole-uri si nu are cel mai rapid monopost.Eu sunt foarte bucuros datorita pozitiei lui Alonso, prin replicile mele iti arat "trunchiul" din ambii tai ochisori rosii de nesomn, si chiar imi face placere:).Despre mirosuri tale "pestilentiale"..stiu si eu, asa or fi, vad ca tie iti place mult sa adulmeci si chiar dai si din "codita".
    11 2
  • Diesel
    Hamilton
    Alonso a dovedit ca poate castiga o cursa indiferent de echipa pentru care alearga.Hamilton al tau dovedeste cum nu poate termina o cursa, doua...trei, chiar daca are este "babymclaren":).Recunosc, am gresit supraestimandu-l pe Hamilton.
    12 2
  • ctlnmihai
    Diesel
    deci tu eşti mai supărat decât mine.. am avut dreptate..ultimele tale replici mi-au dovedit-o ..mare caracter mai eşti eu îţi atac favoritul tu ataci persoana mea..
    2 13
  • Diesel
    Nu-ti atac persoana, daca as face-o ai simti-o, cu sau fara caracter, crede-ma:).Nu fac decat sa-ti dau replicile pe care le merita comentariile tale.Sigur ca sunt mai suparat ca tine, doar Alonso conduce clasamentul cu 11 puncte.
    12 2
  • ctlnmihai
    Diesel
    o coteşti ca în Ardeal acum?? s-au schimbat cam mult ardelenii în ultima vreme..
    1 13
  • Diesel
    Nu cunos ardeleni implicati in F1.Noi aici vb despre F1, cel putin asta e obiectul site-ului.
    10 2
  • ctlnmihai
    Diesel
    ,,Nu-ti atac persoana, daca as face-o ai simti-o, cu sau fara caracter, ai simţi-o crede-mă ''asta sună a ameninţare? să mă aştept la epitete gen jigodie?? parcă ăsta era favoritul tău...
    2 13
  • Diesel
    Am tot asteptat sa-ti retragi niste cuvinte deloc onorabile pt un user de site.Stii tu care sunt alea.Dar n-au venit.In mod normal n-ar trebui sa mai stau de vb cu tine.Poate ma convingi totusi ca nu merita.Ti-am tot acordat circumstante dar vad ca tu esti prea odihnit.
    10 2
  • ctlnmihai
    Diesel
    chiar ai tupeu...pe cuvânt... tu ar trebui să-ţi ceri scuze..eu am comentat despre mirosurile lui Alonso , nu ale persoanei tale..aşa că nu-mi pretinde mie ce trebuie să faci tu..fanii alonso sunt foarte sensibili...
    2 13
  • @ctlnmihai
    Am un sfat pentru tine , atlasul de mitocanie urbana cauta prin el si te vei regasi "anonimul de forum" te descrie perfect .
    12 2
  • ctlnmihai
    diesel
    să nu mi spui că te confunzi cu marele Alonso ..sunteţi amândoi un singur eu? şi când spun eu mă refer la conceptul filosofic..
    2 12
  • ctlnmihai
    vxf
    anonimul de pe forum eşti chiar tu...eu îmi asum ceea ce spun..
    2 12
  • Diesel
    ctlnmihai
    Esti greu de cap.Nu vorbeam de mirosurile tale.Constatam ca iti place sa-l amusinezi un Alonso "pestilential".Iar tupeu..ai tu cand iti faci treburile pe site(iti dau linkul).Si cand faci asta nu miroase, pute de-a dreptul, user de site.
    9 2
  • ctlnmihai
    Diesel
    Nu sunt greu de cap..dar spre deosebire de tine eu nu te-am pus să-l miroşi pe Horner sub fustiţe..şi cu asta am încheiat subiectul..
    1 8
  • Diesel
    Tu confunzi ca sa nu spun ca dezinformezi.Vad ca nu esti capabil sa citesti un text.Eu n-am vorbit niciodata de "mirosit sub fustite".Era altfel formularea si n-avea legatura nici cu mirosurile si nici cu...mictiunile tale.Inca mai astept scuze pt acea postare.Pana nu le prezinti respectul in ceea ce te priveste scade spre zero:)
    8 1
  • @Catre toti userii!!!!
    De ce mai discutati cu @ctlnmihai? Va pierdeti timpul degeaba!
    10 1
  • Spartanu
    FORZA FERRARI!
    da,asa este.toata lumea i critica pe cei de la ferrari si ca vb de ce s-a intamplat la hockenheim.dar pe hamilton nu-l critica nimeni pt ca o castigat titlu in 2008 cu ajutorul lui glock,pt ca hamilton este ''rasfatatu'' formulei 1.alonso o castigat cursele si este lider pt ca are o masina competitiva si experienta.cele doua calitati il fac un pilot bun.acuma poate sa-l critice oricare,dar daca castiga titlul cei care l-au criticat sa nu-l laude dupa ce se termina campionatu.si cu mihai ala nu are rost sa va tot contraziceti.nu-i mai raspundeti deloc.
    11 1
  • ctlnmihai
    Multa debilitate la baiatul asta.Cred ca ai probleme psihiatrice.Fa-ti un consult stimabile.Numa bazaconii spui.
    6 0
  • ctlnmihai
    F1-zone
    după fel cum îţi schimbi opiniile singurul care suferă de vreo instabilitate eşti chiar tu...
    0 4
  • ctlnmihai
    F1-zone
    după felul*
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru