Alonso sărbătoreşte recordul de puncte cu o cască specială

de Daniel Popescu
Miercuri, 23.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso va purta o cască specială în Marele Premiu al Indiei pentru a marca recordul de puncte stabilit în Formula 1.

Esential 1571 puncte a castigat Fernando Alonso in Formula 1, mai multe decat orice alt pilot
Fernando Alonso a devenit după Marele Premiu al Japoniei de la Suzuka pilotul cu cel mai mare număr de puncte din istoria Formulei 1.

Cu un total de 1571 de puncte acumulate de la debutul în competiţie, pilotul Scuderiei Ferrari l-a devansat pe Michael Schumacher, parţial şi datorită schimbării sistemului de punctare în 2010.

Pentru a marca această performanţă, spaniolul a dezvăluit că va purta o cască specială cu ocazia Marelui Premiu al Indiei de la sfârşitul acestei săptămâni. Numărul 1571 va fi inscripţionat pe cască alături de cuvintele "record mondial de puncte în F1", dar şi alături de mesajul "mulţumesc" adresat fanilor în trei limbi: engleză, franceză şi italiană.

Casca aniversară a lui Alonso este prediminant albă, numărul 1571 fiind inscripţionat în roşu, la fel ca şi logo-ul sponsorului său principal, banca spaniolă Santander. 

Comentarii (6)

  • draguta casca.
    @danielpopescu - Eu sunt 90% sigur ca a scris mersi in 3 limbi deoarece el a concurat si adunat puncte la 3 echipe pana acum. "Merci" adresat echipei Renaul F1- echipa franceza. "Thank you" adresat echipei McLaren- echipa britanica. "Grazie" adresat actualei echipe, Ferrari- echipa italiana. Cu ajutorul acestor 3 echipe el a reusit sa adune acest record de puncte. Desi a debutat la Minardi, sunt sigur 100% ca anu a reusit sa acumuleze 1 punct acolo.
    11 2
  • Bogdan
    Bine ca o victorie inseamna in continoare tot o victorie si nu mai multe. Sa vedem cine va bate actualul record pentru numarul de victorii.
    7 1
  • GrosJan
    Alonso nu e alonso destul
    Daca nu e si fudul
    6 11
  • @Bogdan
    chiar daca o victorie e tot o victorie, in ultimii ani a crescut nr de curse per sezon.
    1 1
  • Decat nimic [terminand de fiecare data ,vicecampion mondial cu FERRARI] este bine pt el si acest ''titlu onorific''vizavi de nr. de puncte obtinute de un pilot de formula1, in intreaga istorie. Poate acest lucru il va motiva si in viitor ,si va avea un monopost capabil de-a lupta de la egal la egal cu RED BULL. M-as bucura pt el sa aibe in continuare motivatie pt a concura la potentialul sau maxim, pt ca F1 are nevoie de un pilot ca el ,chiar daca el va fi nevoit pe viitor sa concureze pt alta echipa. Fara a fi subiectiv este cel mai bun de pe grila , avand in vedere '' caricatura de monopost '' pe care a trebuit sa concureze , tinand cont ca este in continuare pe locul ''DOI''.
    21 3
  • Sa nu o uite in garaj,ca Rosberg...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru