Alonso speră să continue să progreseze la Spa

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.08.2010
Fernando Alonso îşi propune să continue să realizeze progrese în temreni de rezultate în Marele Premiu al Belgiei.

Fernando Alonso a revenit în lupta pentru titlul mondial după victoria obţinută la Hockenheim şi locul doi pe care a terminat la Hungaroring, fiind la numai 20 de puncte în spatele liderului Mark Webber.

Pilotul Scuderiei Ferrari speră să continue în acelaşi mod şi în următoarele curse şi în special la Spa-Francorchamps, însă evită să facă orice fel de pronostic în privinţa rezultatului pe care îl poate obţine.

"Am o presimţire bună după rezultatele pozitive obţinute în Germania şi Ungaria. Aşa cum se spune, trebuie să menţinem ritmul şi acesta ar trebui să fie obiectivul nostru la Spa, pentru a ne asigura că vom continua în modul în care am început înainte de vacanţă. Rezultatele de la Hockenheim şi Budapesta au fost importante nu numai în ceea ce priveşte poziţia în cele două clasamente, ci şi pentru încrederea pe care ne-a oferit-o. Trebuie să continuăm în acest mod", a declarat spaniolul pe blogul său oficial.

Dublul campion mondial este nerăbdător să revină în activitate după o pauză de patru săptămâni, iar două dintre motivele pentru care este impulsionat sunt frumuseţea circuitului de la Spa-Francorchamps şi debutul în fata fanilor italieni programat la Monza două săptămâni mai târziu.

"Sunt fericit că revenirea la curse înseamnă să mergem la două circuite speciale care găzduiesc Marile Premii din Belgia şi Italia.

Circuitul belgian este probabil cel mai apreciat din întregul sezon, în timp ce Monza va fi special pentru mine, având în vedere că va fi cursa mea de debut ca pilot Ferrari în fata fanilor italieni, pe lângă rolul atât de important în sporturile cu motor pe care l-a jucat circuitul în sine", a mai precizat el.

Via | Fernando Alonso

Comentarii (5)

  • tot inainte !
    sa vorbim mai bine de progresul de la an la an pe circuitul belgian.
    Asa ca un progres ar fi pentru Alonso si clasarea pe ultimul loc. Ii tin pumnii.
    9 25
  • F1 - Zone
    Pe ultimul loc din capul clasamentului sa se claseze Alonso si pe primul din coada le doresc clasarea favoritilor tai!
    17 11
  • Alonzoou
    abonatul la iluzii
    Ferrari vor avea o surpriza la Spa. Monopostul lui Adrian N. a dovedit ca se supune usor upgradarilor.
    Revirimentul lui Ferrari din ultima vreme este bine-venit din punctul de vedere al unui anti-fan Alonso (daca imi este permis termenul. Ba si daca nu imi este permis...)
    De ce ?
    Pentru ca Alonso se resemnase deja cu soarta in acest sezon. Apoi revirimentul ii invie speranta .... si soarta ii spune iarasi "Nu Alonso in acest sezon" . Tare nu ?
    10 13
  • ctlnmihai
    Alonso speră să continue să progreseze la Spa
    In opinia mea Red Bull ramane favorita la titlu.. desi sper ca Mclaren si Hamilton sa castige titlul la piloti..Indiferent ce inovatii vor aduce Mclaren si Ferrari Red bull a demonstrat in Ungaria ca n-au rivali..Numai problemele de fiabilitate vor impiedica pe cei de la Red Bull sa castige vreun titlu anul asta
    8 10
  • fernando
    alonso
    Bine zici DMD, Alonso sa se claseze pe primul loc si favoriti lui ala pe ultimil loc, muhahaha, Alonso e singurul care poate sa-i invinga pe ce-i de la red bull adica sa-i zdrobeasca.bafta ALONSO..
    12 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru