Alonso va purta o cască specială la ultima cursă pentru Ferrari

de Daniel Popescu
Joi, 20.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Casca pe care o va purta Fernando Alonso în Abu Dhabi la ultima lui cursă pentru Ferrari include o imagine a unei opriri la boxe şi semnăturile tuturor membrilor Scuderiei.

Pe o parte, este un pitstop din acest an, cu steagul Italiei în mijloc, şi cu semnăturile tuturor celor din echipa pe cealaltă parte.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Fernando Alonso a confirmat joi că va părăsi Ferrari la sfârşitul acestui sezon, astfel că Marele Premiu din Abu Dhabi va reprezenta ultima cursă în care va purta combinezonul roşu.

Pentru a marca cei cinci ani petrecuţi la echipă, dublul campion mondial va purta o cască specială care va include o imagine a unui pitstop, dar şi semnăturile tururor membrilor Scuderiei Ferrari.

"Pe o parte, este un pitstop din acest an, cu steagul Italiei în mijloc, şi cu semnăturile tuturor celor din echipa pe cealaltă parte. Le-am spus că vreau să-i iau pe toţi cu mine pe circuit la ultima mea cursa cu ei. De fapt, am obţinut semnăturile la Soci, dar când am ajuns aici mai lipseau 25, motiv pentru care casca nu are atât de bine precum ar trebui, dar acum sunt toţi pe ea. Sunt mândru de toţi", a explicat spaniolul modul în care a ales modelul pentru căscă cu care îşi va încheia cariera la Ferrari.

Via Ferrari

Comentarii (28)

  • ahahaha
    si el pleaca la McLaren ...
    13 12
  • e vorba de pit stop-ul ala de pomina din Abu Dhabi 2010. Au zis "hai sa facem spectacol, sa castige titlul dupa o depasire magistrala in fata lui Petrov"
    16 19
  • Foarte frumos gest. Eu unul apreciez, si imi place casca!
    24 2
  • Ferrari
    @Jumbo, evident ca e frumos gestul dar ce poti astepta sa comenteze un punct, seminifica sfarsitul si in cazul punctatilor astia sfarsitul inteligentei, decesul ei!
    13 11
  • oricum la multi o sa le para rau de plecarea sa si poate si el o sa regrete,o sa vedem an sezonul urmator..forza ferrari
    12 7
  • Dacă Alonso câștiga titlurile alea în 2010 și 2012 astăzi era văzut ca cel mai bun pilot din istoria celor de la Ferrari. Oricum și așa stă lejer lângă Schumacher, Lauda s.a.
    Succes, Alonso! Sper să ai în 2015 o mașină de top și să-ți iei revanșa în fața lui Hamilton. Când în lupta pentru titlu va interveni și alt pilot, cu siguranță Mercedes nu-i va mai lăsa pe băieții lor să facă ce vor pe circuit, că altfel câștigă Alonso titlul fără stres.
    18 11
  • sta lejer doar pe langa Mika Hakkinen
    9 14
  • asta imi place la fanii alonsisti. Si in 2010 cand a venit la ferrari era exclus esecul, cine credea altfel (eu de pilda) era "prost", nu stia "cu ce se mananca F1". Ha :)

    Mai, poa' sa fie si mai rau la McLaren, nu neaparat sa incurce Mercedes
    9 15
  • Buna poanta cu Alonso langa Schumacher si Lauda. ;)
    8 11
  • ferr: Alonso nu va sta niciodata langa Schumi in istoria Ferrari, si da-mi voie sa cred ca nici in istoria F1.
    8 13
  • Alonso l-a "ucis" de doua ori pe Schumacher. Pe marele Schumahcher.
    14 2
  • tu esti un idiot. Dar o stii si tu ;)
    6 1
  • Unul din cei mai mari piloti pe care i-a avut Ferrari! Chiar daca n-a luat titlul! Forza forever Grande!!
    10 2
  • @ds. Alonso nu a "ucis" pe nimeni. Aberezi. Pentru a "ucide" cum aberezi tu, inseamna sa fii campion mondial de pe la mijlocul sezonului.

    A castigat in fata lui Schumacher in ultimele etape din 2005/2006 - chinuit. Locuri unde Schumacher a avut problema cu o pana si cu abandon din cauza problemelor de motor.
    3 10
  • Mda...Alonso nu l-a ucis, doar l-a...pensionat de la Ferrari. Si chiar din F1. Ca ce-a mai facut dupa revenire nu se mai pune.
    9 2
  • @Jugaru 2005: Alonso 133 de puncte, Schumacher 62. Da, l-a „ucis”. De fapt nu știu de ce spune lumea că în 2005 l-a bătut pe Schumacher, când germanul nici nu era în luptă. Atunci lupta a fost cu Raikkonen. A, și în 2005 Alonso și-a permis să nu participe la cursa din SUA, deși era în lupta pentru titlu.
    Să fim serioși, nici un pilot nu e vreun zeu, toți sunt de bătut. Și Schumacher și-a luat destulă bătaie de la Alonso. Că vreți să recunoașteți sau îl preaslăviți prea mult pe Schumacher, Alonso e unul dintre cei mai buni piloți din istoria Formulei 1, și a demonstrat-o în 2010 și 2012 și chiar în 2014.
    10 2
  • Alonso e cel mai supraevaluat pilot. E un pilot de top, dar mai sunt destui pe langa el, destui dintre cei care concureaza momentan. Daca ne gandim la toata istoria F1, Alonso se pierde in ea

    Daca te gandesti ca Alonso l-a ucis pe Schumacher in 2005, atunci punem si uciderile in lant ale lui Alonso, 2001, 2003, 2004. Neamtul era la final de cariera, oricine e de retras la un moment dat, nu e nevoie de zei sa ii scoata din lupta. Nici atat nu va dati seama ... Chiar si asa, doar norocul l-a facut pe Alonso campion in 2006, ca sa nu mai zic de diferenta dintre pneuri de atunci ...

    Dar ce ziceti de Alonso care fu ucis de un debutant, cand era in plina forma?
    3 8
  • Hai sa luam in considerare ce spun cifrele. Schumacher are cu Ferrari 5 titluri in 11 ani. Alonso are cu Ferrari 11 victorii in 5 ani (fara titlu).
    3 8
  • Iar ai fugit de la Balaceanca fiule?
    5 0
  • Ferr, de tine stiu ca esti fan Alonso si pentru tine omu' asta e un Dumnezeu.

    Vorbim de sezonul 2005: sper ca te-ai uitat cu atentie totusi la clasament : in 2005 Schumacher a avut RET la 6 din 17 curse. Asta spune foarte mult de fiabilitatea Ferrari din acel an.

    Ce a facut Alonso cand nu a avut monopost fiabil inainte de 2005? Ia ca punct de reper sezonul 2004: 1. Schumacher 148 pct 4. Alonso 59 pct. (iar Alonso a avut doar 5 curse in care s-a retras).

    Hai sa nu mai fim atat de irealisti.
    Si orice e frumos are totusi un sfarsit, apropo. Vezi si Vettel care anul asta a fost codas la capitolul top 10.

    Daca Schumacher e "ucis" de Alonso, inseamna ca Alonso a fost dezmembrat complet de Vettel in ultimii 4 ani.

    Da, Alonso e bun. Dar nicidecum de pus pe aceeasi scara cu Schumacher si Lauda, atat voiam sa subliniez.
    4 7
  • mda, cand nu mai ai argumente ataci persoana.
    1 4
  • Brother
    Fetel a fost ucis de Ricciardo, cu aceeasi arma. Patru ani Alonso tragea cu arcul in fetel iar fetel avea kalasnikov. @jugarucu- alonso este pe propria treapta nu unde-l pui tu. Tu poti sa-ti pui pe scara ta ce vrei, inclusiv muraturile de iarna.
    6 2
  • @Brother
    exact asta faci tu, il pui pe Alonso unde vrei, ignori ce vrei. Daca erau rezultate atunci erai zmeu, ca doar alea conteaza, asa cum faceai in 2006. Asa, nu-ti ramane decat sa miau miau, ca Alonso e dumenzeu la ferrari in F1 si unde vrea el, pardon, unde vrei tu
    3 1
  • Pe casca lui Alonso weekendul acesta e scris: "ce bine imi pare ca v-am dat tzeapa"
    3 3
  • Mircea : tzeapa a fost la santander . Moartea unui om a produs dupa cum se observa mutatii.
    1 1
  • @ds...mare cretin esti!!!
    1 0
  • @brother
    alonso nu o sa castige niciodata atatea titluri ca Vettel,dar esti prea tembel sa-ti dai seama singur
    1 0
  • Ferrari
    @profu ghici cine o sa fie sponsor la McL...... Ce imi place cum vedeti voi faramitura din ochii altora da nu vedeti Gibraltarul de la doi pasi!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru