Alonso: "Vom câştiga titlul mondial în 2010"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.07.2010
Fernando Alonso le-a trimis angajaţilor Scuderiei Ferrari ca va câştiga titlul mondial în 2010, considerând că echipa deţine un monopost rapid.

Ferrari a înregistrat duminică cea mai slabă clasare cu ambele monoposturi din ultimii 32 de ani, după ce Fernando Alonso şi Felipe Massa au terminat Marele Premiu al Marii Britanii pe locurile 14 şi 15.

De asemenea, a fost pentru prima oară în acest sezon când Scuderia nu a câştigat puncte într-un Mare Premiu. Cu toate acestea, Fernando Alonso rămâne încrezător că Ferrari poate câştiga titlul mondial în acest sezon, întrucât echipa beneficiază de un monopost competitiv. Spaniolul a făcut aceste afirmaţii prin radio către propria sa echipă imediat după ce a trecut linia de sosire la Silverstone.

"În regulă băieti, ţineţi capetele sus. Vom câştiga campionatul. Suntem doar la jumătatea sezonului şi avem suficient timp pentru a recupera. Avem o maşină grozavă, am dovedit tuturor acest lucru şi am confirmat prin cel mai rapid tur în cursă. Este doar prima jumătate şi ştim că trebuie să ne descurcăm mai bine în a doua jumătate. Exact asta vom face", le-a transmis Alonso colegilor săi de echipă.

În prezent, Ferrari ocupa locul trei în clasamentul constructorilor la 113 puncte în spatele rivalilor de la McLaren, însă Stefano Domenicali este la rândul său încrezător că Scuderia va reuşi în cele din urmă să confirme prin rezultate performantele monopostului F10.

"Suntem supăraţi că nu am obţinut rezultatele de care suntem capabili, dar această supărare trebuie transformată într-o forţă pozitivă.

Trebuie să continuăm dezvoltarea monopostului, să lucrăm cu calm, concentrare şi determinare. Apoi, rezultatele vor veni", a precizat Domenicali.

Via | Reuters

Comentarii (24)

  • da da
    Eu cred ca Domenicali va sangera abundent din zona posterioara la sfarsitul sezonului daca vor continua in aceasta nota .
    22 2
  • Catalin
    ferrari
    sincer cred ca e sezonul compromis pt cei de la ferrari, si ar trebui sa se concentreze pe sezonul 2011. mai mult ca sigur ca anul acesta nu vor obtine nimic.. imi pare rau pt alonso si pt massa
    14 2
  • Incurajare
    Forzza FERRARI ! Alonso, nu pune la suflet ultimele ghinioane. Imaginile inregistrate si reluate de mai multe ori plus comentariile posturilor TV (exceptie TVR 1) care au transmis cursa, ti-au dat dreptate la depasirea lui Kubica, erai cu un metru mai in fata cand te-a scos de pe pista. Dupa mine, un gest nesportiv. Mentionez ca nu sunt fan al niciunei echipe sau pilot, pur si simplu imi place Marele Circ si spectacolele sale.
    Lucrurile trebuie privite fara partinire sau ranchiuna.
    10 20
  • Eu cred ca nici pe departe nu sunt pierdute sansele de a castiga anul asta deoarece sunt cel putin alte 2 echipe competitive care isi for fura una alteia punctele si de vin cu o cea mai buna masina si nu mai pierd puncte prosteste o sa castige cu siguranta. In plus si altii pot avea ghinioane ...
    Din pacate acum sunt mai multi "daca" decat la inceput de sezon.
    5 12
  • alonso
    da halatu cat costa?
    asta e nebun de legat
    20 8
  • iuliann - F1 2010
    Ca si Massa, noi fanii F1 trebuie sa fim deasemeni realisti. Avem 4piloti de la 2echipe despartiti de 24puncte toti cu minim 2victorii in acest sezon, restul sunt outsideri...
    11 4
  • Posibil inca sa aiba dreptate!
    Inca nu pot sa-l contest pentru afirmatia asta. Teoretic daca Lewis nu ia niciun punct 2 curse iar Alonso le castiga il va egala pe britanic. Bineinteles ca si Weber, Button si Vettel trebuie sa fie mai ghinionisti. Daca Alonso castiga toate cursele pana la final va recupera o diferenta de 63puncte (9curse x 7 puncte diferenta dintre locul 1 si 2)
    Teoretic este posibil! Sa mai asteptam cateva curse sa vedem cum va fi.
    11 6
  • ctlnmihai
    Alonso: "Vom câştiga titlul mondial în 2010"
    Campionatul inca se joaca cu 4 piloti in lupta pentru titlu
    11 0
  • Lasa-i
    mai Alonso
    nu-i mai irita. Abia ce se resemnasera si vi iar cu iluzii ..
    8 2
  • don quijote
    5 1
  • @Drako
    Esti chiar obiectiv acum. Bravo!
    4 3
  • @Alonso
    Voua nu vi se pare ca Alonso bea cam mult de cateva zile incoace?=))
    20 5
  • salutare
    teoretic ar fi posibil,practic...asta e o alta mancare de peste!!!!!!!
    Vrabia malai viseaza!!!!!!!!!
    Sau mai crede ca e la McLaren??????
    Sau s-o fi transferat la RedBull????
    11 1
  • Alo
    Alo!... so, mai esti cu picioarele pe acelasi pamant cu noi?
    9 2
  • Alonso
    Saracu! Mi-e mila de el! Delireaza!
    Fac cheta sa cumpar batiste pentru Alonso. Deja de la cursa viitoare o sa inceapa sa boceasca ca o muiere la mort, dupa titlu si vremurile trecute. Inca un esec, gen o alta premiera negativa nemaiauzita sau vazuta la Ferrari in cativa zeci de ani si am impresia ca o sa numaram secundele pana cand piciorul lui Montezemolo ajunge in fundul lui Alonso.
    14 3
  • Alonso
    Cred ca la ora actuala,este cel mai vinat pilot din toata Formula 1.Chestia cu Kubica a fost o gaselnita a comisarilor de traseu ca sa-l penalizeze pentru declaratiile date.Are valoare ,si va reveni acolo unde ii este locul.Anul acesta cred ca este compromis totusi.Cred totusi ca,, cineva acolo sus" la FIA nu-l iubeste,stie el de ce.
    10 5
  • Alonso
    Eu cred ca in sinea lui, Alonso regreta faptul ca nu mai piloteaza pentru McLaren la ora actuala. Ferrari i-a trebuit, Ferrari are.
    10 4
  • Acum ce sa faca "saracul"? Echipa are, conducere nu, strategie "nada", masina buna, dar prost reglata! Nu mai sunt greuceni ca Brawn, Todt, au fost inlocuiti de italieni care sunt cam departe ca valoare.
    "În regulă băieti, ţineţi capetele sus. Vom câştiga campionatul..." - yeah right, dar nu anul asta.
    Ferrari arata ca orice, numai ca o echipa nu. Au bani pe care ii risipesc si copiaza ce fac altii.
    Se pare ca exista dreptate si ca "degetele" alea pe care Alonso le arata pe circuit acum 3-4 ani, ca a castigat, hm... 2 titluri mondiale se cam razbuna pe el. Ar trebui sa taca si sa faca, pardon, sa mai salveze ce mai este de salvat din acest sezon.
    Semnat: ex-Ferrari fan
    9 4
  • boghyb
    Alonso
    Ma mir ca DRAKo a dat asa un comment.Sincer! Bravo ! In sfarsit nu ne mai certam si nu ne mai dam in cap aici cu argumente pro si contra.Alexandra1710:Fara suparare dar Alonso nu prea e cunoscut pt consumul de alcool.Ar fi cazul sa iti faci probleme pentru prietenul tau din WRC care se cam rastoarna de la un timp incoace:).
    8 7
  • boghyb
    Nu e cunoscut pentru alcool? Cum sa-ti zic..totul are un inceput ! Cat despre "prietenul meu"...o sa-mi fac griji si pentru el dar stii cand?Cand o sa inceapa sa vorbeasca si el asa in dorul lelii cum face alonso de ceva vreme incoace :)
    7 1
  • @boghyb
    Tu argumentezi iar eu dovedesc :))
    Stiri:
    http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1213134-raikkonen-campion-viata-noapte.htm
    Video:
    http://www.youtube.com/watch?v=I_68S3HLuRg
    0 5
  • xiorele
    lasa argumentele
    Kimi e ok cu sau fara acceptul tau. Chiar n-ai de ce sa-ti faci griji ptr. el. Nici sperante ...
    In schimb, la Alonso mahmureala este starea lui naturala. Ai vazut tu, omul beat e suparat pe toata lumea, toata lumea este de vina numai el nu.
    Dupa ce nu vrea sa-i cedeze locul lui Kubica, asa cum este regulamentar, din proprie initiativa, tot el este suparat pe echipa si "intrerupe comunicarea radio cu echipa" pentru ca a fost pedepsit....

    E curios cum i se accepta atatea lui Alonso de catre Ferrari. Se pare ca Alonso si Santander au angajat pe Ferrari si nu invers.
    5 0
  • @xiorele
    Perfecta dreptate ai doar ca stii..unii se agata de niste chestii scrise de unele tabloide prin 2005 cred.E rau sa nu poti trece peste anumite pase,probabil au fost marcati foarte tare :)):)) Ma opresc aici ca sa nu intru in amanunte si sa va pun pe aia care il faceti pe Kimi betiv,sa-mi demonstrati ca ceea ce s-a scris la vremea respectiva e adevarat si ca Kimi era beat atunci cand a cazut de pe yaght :) Si daca era,nu a facut niciodata declaratii idioate asa cum face Fonso acum ;) Have a nice day xiorel & co si stati linistiti..Kimi e bine,nu stiu cat de bine e Alonso.Ca daca beat nu e cand face declaratiile astea,inseamna ca afectiunile sale sunt muult mai grave :)
    6 0
  • cred ca sa lovit la cap
    posibil le a dat un sms :))) revin o cu picioarele pe pamant sau te crezi la redbull sa ai aripi
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru