Alonso vrea sa-si incheie cariera la Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 01.10.2009
Fernando Alonso doreste sa isi incheie cariera la Ferrari si spera sa atinga succesul inregistrat de Michael Schumacher.

Fernando Alonso va concura pentru Ferrari pana in sezonul 2012, insa spaniolul a dezvaluit ca obiectivul sau este sa isi prelungeasca contractul cu italienii pentru a-si putea incheia cariera la Calutul Cabrat. Dublul campion mondial va avea 31 de ani in momentul in care actuala sa intelegere cu Ferrari va ajunge la final.

"Cred cu adevarat ca Ferrari va fi ultima mea echipa, pentru ca este intotdeauna un pas inapoi sa schimbi echipa plecand de la Ferrari. Trebuie sa fie un pas inapoi, pentru ca Ferrari este mai mult decat o echipa si vreau sa-mi inchei cariera acolo. Actualul contract este pentru trei ani, apoi exista optiuni pentru a continua si sper sa pot continua atat timp cat vor si ei pentru a incheia cariera aici cu multe victorii", a declarat spaniolul.

Alonso a admis ca si-ar dori sa obtina performante similare cu cele ale lui Michael Schumacher, care a obtinut 5 titluri mondiale pentru Ferrari, insa a admis ca acest lucru va fi dificil.

"Cu siguranta nu va fi usor si nu am ajuns acolo doar pentru a face la fel ca Schumacher.

As vrea sa fac la fel si sa castig multe campionate, dar cred ca va fi foarte dificil. Ma duc acolo doar pentru a fi in cea mai buna echipa pentru cariera mea", a mai precizat el.

Via | ITV

Comentarii (4)

  • guawar
    Brava!
    Excelent.
    0 0
  • fernando
    sa dea Dumnezeu asa sa fie ,ptr ca are valoare si a demonstrat-o
    0 0
  • Ar fi frumos
    Teoretic Alonso si Ferrari pot fi un cuplu imbatabil si ar putea atinge impreuna performantele celuilalt cuplu Schumacher- Ferrari. Practic insa, acum la conducerea echipei se afla Domenicali. Oricum, ma bucur pentru Alonso si ii doresc multa bafta.
    0 0
  • Alonso ???
    nu vei fi niciodata Schumacher. Daca isi revine Massa 100% vei afla de ce.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru