Bahrain, antrenamente 3: Glock, cel mai bun timp

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 25.04.2009
Timo Glock a stabilit sambata cel mai bun timp in ultima sesiune de antrenamente libere din Bahrain, insa germanul a oprit monopostul Toyota pe circuit din cauza unor probleme tehnice.

Ultima sesiune de antrenamente de pe circuitul din Bahrain a adus numeroase surprize in randul echipelor, McLaren si Ferrari reusind sa se pozitioneze nesperat de sus, in timp ce Brawn GP nu a patruns in prima jumatate a clasamentului.

Timo Glock a realizat cel mai rapid tur de circuit in ultimele minute ale sesiunii, insa imediat dupa aceea a oprit monopostul Toyota pe circuit la intrarea in ultimul viraj, din cauza unor probleme tehnice.

Primele informatii sugereaza o problema electrica la monopostul TF109, iar echipa va avea foarte putin timp pentru remedierea acestora, intrucat calificarile vor incepe la ora 14:00 (ora Romaniei).

Ferrari a fost una dintre surprizele placute ale sesiunii dupa ce Felipe Massa si Kimi Raikkonen au terminat pe locurile 2 si, respectiv, 5, pozitii mult mai bune decat puteau spera fanii team-ului italian. Intre cei doi piloti si-au facut loc Nico Rosberg, artizanul celor mai multe sesiuni de antrenamente, dar si Lewis Hamilton, campionul mondial terminand pe locul 4 dupa ce a ocupat prima pozitie pentru o buna bucata de vreme.

O alta surpriza este pozitionarea lui Nelson Piquet Jr pe locul 6, in fata lui Robert Kubica, Kazuki Nakajima si Jarno Trulli.

Spre deosbire de alte sesiuni de antrenamente din ziua de sambata, BMW-Sauber a ocupat pozitii mult mai bune, performanta lui Kubica fiind completata de Nick Heidfeld, care a incheiat topul primilor 10. Castigatorul cursei de la Shanghai, Sebastian vettel, a terminat pe 11, in fata lui Heikki Kovalainen, Fernando Alonso si Adrian Sutil, in timp ce dezamagirea diminetii a fost Brawn GP.

Jenson Button si Rubens Barrichello au terminat doar pe locurile 15 si 16, in timp ce ultimele pozitii au fost ocupate de Sebastien Buemi, Mark Webber, Giancarlo Fisichella si Sebastien Bourdais.

Rezultatele complete sunt disponibile aici.

Comentarii (5)

  • ferari
    si-a revenit ferari :X
    0 0
  • ...
    ei si`au revenit...stai linistit, chiar daca se vor clasa in primii 5 tot nu inseamna ca si`au revenit.
    0 0
  • ...dap,Ferrari da semne de revenire...
    ...sper sa nu fie doar foc de paie.
    0 0
  • Ferrari
    Sper macar sa iasa in puncte amndoi piloti. Mai ales KIMI
    0 0
  • @free 3
    @margarina Mai traiesti? :) Pe orice a-ti fi pariat (mizat) astazi, hai sa le tinem strans pumnii Ferrari-urilor!! Kimi - suurin teho!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru