BMW-Sauber a continuat testele la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.01.2009
BMW-Sauber a continuat joi testele de pe circuitul de la Valencia, insa vantul puternic a afectat pregatirile echipei germane.

Vremea potrivnica si-a pus amprenta si pe testele efectuate de BMW-Sauber in Spania, pe circuitul de la Valencia.

Singura echipa de F1 care a ales aceasta locatie pentru testele din aceasta saptamana a avut de intampinat un vant puternic, Robert Kubica fiind nevoit sa se concentreze numai pe fiabilitatea noului F1.09.

Totusi, in cursul diminetii, polonezul a reusit sa lucreze la setari si sa simileze startul unei curse. Desi a parcurs in total 116 tururi, echipa germana nu a oferit niciun detaliu refeitor la timpii realizati de Kubica.

"Dimineata a fost buna, insa dupa-amiaza vantul puternic a facut ca testele sa fie foarte dificile. Cu toate acestea, am obtinut cateva rezultate interesante care ne-au ajutat sa intelegem mai bine noul BMW-Sauber F1.09," a declarat Kubica la finalul zilei.

Polonezul ii va ceda locul in cockpit coechipierului sau, Nick Heidfeld, in ultima zi de teste de la Valencia.

Comentarii (1)

  • :)
    eu cred k bmw au scos cel mai mult din masina...in comparatie cu celelalte echipe...care au fost afectate de ploaie:)...cu toate k la valencia a batut vantul:)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru