Bourdais ar putea fi inlocuit de Alguersuari la Toro Rosso

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 10.07.2009
Presa internationala sustine ca spaniolul Jamie Alguersuari il va inlocui pe Sebastian Bourdais la Toro Rosso dupa Marele Premiu al Germaniei. Francezul a negat insa aceste speculatii.

Prima inlocuire de piloti din acest sezon ar putea avea loc chiar dupa Marele Premiu al Germaniei din acest weekend.

Presa franceza a dezvaluit ca Sebastien Bourdais va fi dat afara de la Scuderia Toro Rosso dupa cursa de la Nurburgring, iar principalul favorit pentru inlocuirea acestuia este Jaime Alguersuari.

De altfel, spaniolul a fost numit cu numai cateva zile in urma drept noul pilot de rezerva al echipelor Red Bull, speculandu-se ca grupul austriac intentioneaza sa-l promoveze in F1 chiar din acest an.

Chiar daca zvonul este extrem de puternic in paddock, Bourdais este revoltat de existenta acestuia si sustine ca nu stie nimic despre o posibila inlocuire a sa dupa aceasta cursa.

"Acest zvon circuila de la jumatatea sezonului trecut. Ce pot sa spun? Nu am primit nicio notificare din partea echipei ca aceasta este ultima mea cursa, asa ca din punctul meu de vedere este doar un zvon. Am o treaba de facut si ma concentrez pe asta. Nu pot sa controlez ce spun oamenii. Este pacat, dar nu am ce sa fac.

Am contract sa particip la toate cursele si asta intentionez sa fac. Singurul lucru pe care pot sa il spun este ca sunt in masina si asta este tot cec conteaza", a declarat francezul pentru publicatia Autosport.

Speculatiile privind inlocuirea lui Bourdais vin in contextul in care francezul a avut o prestatie mediocra in acest sezon,fiind depasit in mai multe randuri de mult mai putin experimentatul sau coleg, Sebastien Buemi.

Niciun oficial al Scuderiei Toro Rosso nu a fost disponibil pentru a comenta aceste informatii.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru