Bourdais, la un pas sa concureze in IndyCar

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.02.2009
Sebastien Bourdais a dezvaluit ca a fost la un pas sa revina in cursele din Statele Unite, intrucat Toro Rosso a amanat foarte mult decizia in privinta celui de-al doilea pilot.

Dupa mai multe luni de speculatii si incertitudini, Sebastien Bourdais a fost confirmat la Toro Rosso pentru sezonul 2009 la inceputul lunii februarie.

Desi a admis ca este incantat de posibilitatea de a concura si in acest an in Formula 1, Bourdais a marturisit ca a fost foarte aproape sa revina in sporturile cu motor din Statele Unite.

"Cu siguranta am fost usurat. A fost o situatie foarte delicata. Astepti, astepti si iar astepti. Evident, am incercat sa investighez si celelalte optiuni, pentru ca in afara de a fi pilot de F1 sunt pilot profesionist", a declarat francezul in cadrul unui interviu acordat publicatiei online Crash.net. "Din asta imi castig existenta, asa ca am vrut sa fiu sigur ca voi continua sa fac asta si in 2009, si nu a fost usor. A fost o iarna foarte lunga si dificila, nu trebuie sa neg asta. Nu este niciodata usor cand nu ai certitudini pentru atat de mult timp".

"La un moment dat nici nu mai speram atat de mult. Incercam din rasputeri sa obtin un alt loc de pilot, in mod special in Statele Unite ale Americii.

In cele din urma, Toro Rosso a revenit inainte ca orice intelegere in State sa fie realizata, asa ca acum sunt aici".

Bourdais a dus o lupta de la distanta cu Takuma Sato pentru postul de pilot titluar in 2009, iar in acest an il va avea drept coechipier pe debutantul Sebastien Buemi, care a impresionat in sesiunile de teste din aceasta iarna.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru