Bourdais vrea performante mai bune in calificari

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 25.05.2009
Sebastian Bourdais este multumit cu locul al optulea din cursa de la Monaco, dar spune ca un ritm mai bun in calificari i-ar asigura in mod sigur un finish in top.

Dupa ce intrat in puncte pentru a doua oara in acest sezon, terminand la Monaco pe pozitia a opta, Sebastian Bourdais considera ca trebuie sa isi imbunatateasca performantele din calificari pentru a spera la mai mult in restul sezonului. Francezul de la Toro Rosso a fost unul dintre cei mai buni piloti de recuperare la Monaco, terminand pe pozitia a opta dupa ce a pornit de pe 16.

"E foarte bine ca am reusit sa adunam puncte aici, deoarece in lipsa unui Mare Premiu al Frantei eu consider ca Monaco este cursa mea de casa. Cred ca nu am facut o treaba buna in calificari, astfel ca sunt fericit cu pozitia a opta avand in vedere ca nu au ost multe incidente de cursa. Am strans un alt punct important. Nu e destul, dar e mai bine decat nimic", spune francezul.

"Masina s-a comportat bine iar imediat dupa ce am realizat ca sunt in fata concurentilor mei directi si ca inaintea mea nu e nimeni, mi-am impus un ritm de la care nu m-am abatut. Am trecut prin cateva momente-limita, insa asta inseamna cursele pe circuitele de oras.

A fost o cursa interesanta, iar daca voi reusi sa ma concentrez mai bine pe viitor as putea sa scot un rezultat mult mai bun la Istanbul", continua Bourdais.

Coechipierul lui Bourdais, Sebastien Buemi, a fost nevoit sa abandoneze dupa ce l-a lovit din spate pe Piquet, desi in calificari reusise sa ajunga in Q3: "Am fost in spatele lui Piquet iar cand am incercat sa il depasesc a franat brusc, astfel ca m-am proptit in spatele sau. Imi pare rau pentru incident si mi-am cerut scuze personal si in fata lui Nelson", a declarat Buemi.

Comentarii (2)

  • calificarii
    buemi nu s-a calificat pentru lupta pentru pole. "...sa se califice in ultima parte"
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Sebastian
    8 depasiri la Monte Carlo, bravo baiatule :) La mai mult, nu de alta dar ai demonstrat mai multe peste ocean decat aici!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru