Brawn negociază revenirea la Ferrari în locul lui Domenicali

de Daniel Popescu
Sambata, 23.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn a discutat cu Ferrari posibilitatea de a reveni la echipă în locul lui Stefano Domenicali, informaţie care nu a fost negată de actualul şef al Scuderiei.

Esential 2008 este anul in care Domenicali a devenit seful Ferrari, castigand un singur titlu la constructori pana in prezent (2008)
6 titluri la constructori a obtinut Ferrari in perioada 1997-2006 cu Ross Brawn la conducere
10 ani a lucrat Ross Brawn la Ferrari alaturi de Michael Schumacher
Presa internaţională speculează de la sfârşitul lunii octombrie că Ross Brawn a decis să părăsească Mercedes la sfârşitul acestui sezon, în ciuda faptului că oficialii germani insistă că nu a fost luată încă o decizie finală.

Britanicul pare însă determinat să renunţe la postul de la Mercedes după ce vineri a fost văzut de postul de televiziune SkySports în timp ce ieşea din sediul Scuderiei Ferrari de la Interlagos, acolo unde a avut o întâlnire cu Stefano Domenicali, şeful echipei italiene.

Principala ipoteză este că Brawn negociază o revenire la Ferrari în funcţia ocupată în prezent de Domenicali, iar italianul afirmă că nu ar fi deranjat dacă ar trebui să plece de la echipă.

"Dacă văd că aceasta este cea mai bună soluţie, o voi face chiar mâine.

În plus, am şefi care pot lua o astfel de decizie, dar nu va fi nicio problemă, pentru că până la urmă cel mai important lucru este ca Ferrari să redevină standardul Formulei 1", a precizat el.

În plus, Domenicali a refuzat să comenteze dacă ar accepta să lucreze împreună cu Brawn la Ferrari în sezonul următor, un nou indiciu că există într-adevăr negocieri între cele două părţi.

"Nu pot răspunde la această întrebare, pentru că indiferent de răspuns vor exista multe titluri în ziare. Îl respect foarte mult pe Brawn, în primul rând ca prieten, dar şi ca profesionist. Vom vedea", a adăugat el.

Brawn a mai lucrat la Ferrari în perioada 1997-2006 alături de Michael Schumacher, atunci când Scuderia a obţinut şase titluri la constructori şi cinci titluri la piloţi.

Via SkySports, SkySports

Comentarii (14)

  • Era de asteptat o asemenea mutare!!! Oricum presa o specula demult!
    20 27
  • Pa fane!!! Nu am lacrimi pentru tine.
    11 26
  • in circumstantele majore ale anului ce urmeaza si prin faptul ca ferrari a luat foarte multe viori bune, dupa parerea mea ross brawn e dirijorul perfect pentru ele, singurul care le poate pune in ordine in asa fel incat sa dea randamentul maxim
    25 27
  • pablo256r
    "Ipoteza de lucru" a fost confirmata ieri si de cei de la Sky Sports in transmisia tv "antrenamente 2" din Brazilia. Cei trei prezentatori spuneau ca este o mutare logica si binevenita.
    Ross are experienta si are o valoare care ar putea aduce un beneficiu major echipei la care este. Cu siguranta Ferrari s-ar intari si mai mult prin venirea sa.
    Asteptam confirmarea!
    16 28
  • Ferrari
    sa vina de maine.. domenicalli e pa de mult...
    cu rory, alison si brawn se reface tandemul castigator..
    20 25
  • pablo256r
    Da ... si nu prea. Faptul ca o echipa de conducere a avut rezultate in trecut nu prezinta nici o garantie ca va avea in viitor daca se reface. Insa ei au avut rezultate. Domenicali insa nu are ce sa arate. Doar esecuri.
    12 27
  • ar fi chiar sa fain sa fie asa
    eu inca sunt usor scpetic ...
    ... oricum cu sau fara Domenicale ... e tot una
    in schimb cu Brawn e alta poveste

    daca este adevarat,
    welcome back Ross!
    15 28
  • ce pisci?
    Intr-o ora cineva a votat negativ masiv toate posturile de la acest subiect. Posturi absolut normale si pertinente cuiva nu i-au placut. Inteleg sa fii antiFerrari dar ... nici creier sa nu ai in capsor? E mult prea mult! Probabil efectul de la prea mult RBR :))
    16 21
  • Sunt fan Red Bull si nu am votat nimic negativ la niciunul din comentariile voastre. Asa ca ciocu' mic si joc de glezne.
    13 8
  • sunt fan mclaren si nu am votat nimic negativ, de cand a venit hamilton la echipa formula1 a devenit fantastica si de cand e la mercedes nu pot sa nu tinin continuare cu el, este fantastic si a reusit sa aduca echipa pe locul 2, in acelasi timp ma bucur ca brawn pleaca si revine in groapa cu hoti :)) adio brawn si te rog adu-ti-l inapoi si pe schumi cu todt cu tot poate o mai puneti de o manarie inainte sa va ingroape magnificul vettel definitiv :)))))
    8 9
  • Nu stiu cine si-a facut ca scop in viata sa dea voturi negative pe site-ul asta, dar trebuie sa fie un mare om. Bravo lui. Prost sa fii si sa demonstrezi asta de atatea ori... Cum spuneam, trebuie sa fii mare om. Sau prosti, mi-e greu sa cred ca un om poate pierde vremea ca sa dea 20 de voturi negative la fiecare comentariu in parte pe care il gaseste pe la aceste stiri.

    Daca scriu "Hai Red Bull" sau "Vettel e cel mai bun" primesc imediat 20 de voturi pozitive. :))) Sau daca injur pe cineva.
    7 14
  • Personal cred ca Brawn ar fi avut de castigat daca mergea la Wiliams alaturi de Massa ... la Ferrari va lupta cu prostia unui pilot sprijinit de o banca mare si incapatanarea altui pilot care nu vrea sa vorbeasca cu nimeni !
    P.S. nu dau voturi pozitive si nici negative acelor * nuli * ce inca mai sunt pe forum .... ii las sa-si miroase singuri creierul imputit !!!
    6 10
  • mercedes is in corzi in 2015. Tot avansul tehnologic care l-ar avea cu motorul lor turbo se va dilua, Brawn ducand cu el la Ferrari multe cunostinte referitoare la acest motor, iar pe de alta parte, dupa un an cu motor Mercedes, Mclaren vor integra pefect cunostintele din 2014 in viitoarele motoare Honda de dupa 2015. Bani si tehnologie pe gard aruncate de Mercedes daca si Brawn merge la o rivala.... Dar cine seamana vant, vant culege. Sa fie Mclaren ultima numa sa le poata fura tehnologie la tradatorii astia ce s-au adunat la Mercedes.
    4 7
  • Mircea, iar ai dat negative tuturor?
    Nu se mai poate citi nici un comentariu ca vine unu' si da cu voturi.
    @Daniel: nu sesizezi nimic eronat in faptul ca toti cei de mai sus au comentariile ascunse, unul singur este vizibil? Serios acum...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru