Brawn sugerează că Lowe este succesorul său la Mercedes

de Daniel Popescu
Miercuri, 22.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn a lăsat să se înţeleagă că Paddy Lowe va fi succesorul său în funcţia de şef al echipei Mercedes, însă speră să colaboreze bine cu acesta.

Eu şi Lowe vom găsi o metodă pentru a lucra împreună. Mai devreme sau mai târziu mă voi retrage, dar mai întâi vreau să văd roadele muncii noastre.

Ross Brawn
Sef Mercedes
Mercedes a confirmat în această săptămână că Paddy Lowe va fi directorul tehnic executiv al echipei începând din 3 iunie, în timp ce Ross Brawn va fi în continuare şeful germanilor.

Presa internaţională a speculat îndelung că Mercedes l-a recrutat pe Lowe cu scopul de a-l îndepărta pe Brawn din cadrul echipei, iar acesta din urmă a sugerat miercuri că acest lucru se va întâmpla la un moment dat.

"Eu şi Lowe vom găsi o metodă pentru a lucra împreună. Mai devreme sau mai târziu mă voi retrage, dar mai întâi vreau să văd roadele muncii noastre", a declarat britanicul pentru publicaţia italiană Autosprint.

Deşi Brawn este la rândul său un fost mare director tehnic după succesele înregistrate la Benetton, Ferrari şi Brawn GP, acesta afirmă că Mercedes are nevoie de cât mai multe persoane cu astfel de cunoştinţe datorită provocărilor pe care le va aduce Formula 1 în anii următori.

"Probabil că este mai puţin evident, dar vom avea schimbări majore pentru sezoanele 2015 şi 2016, pentru că dezvoltarea progresează cu o nouă generaţie de design pentru monoposturi şi unitatea de propulsie", a mai precizat el.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru