Brawn sugerează că Schumacher va câştiga la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 21.06.2012
Ross Brawn a sugerat că Michael Schumacher va deveni duminică al optulea pilot care câştigă curse în acest sezon.

Ross Brawn consideră că sezonul 2012 al Formulei 1 va rămâne cel puţin la fel de imprevizibil şi cu ocazia Marelui Premiu al Europei.

Şeful echipei Mercedes a sugerat că Michael Schumacher se numără printre favoriţi să obţină victoria, la numai câteva zile după ce Paul Hembery, directorul departamentului de motorsport al Pirelli, invita fanii să parieze pe un succes surpriză al septuplului campion mondial.

"Există oportunitatea ca la următoarea cursă de la Valencia să avem un al optulea câştigător. Sunt câţiva piloţi foarte rapizi în monoposturi foarte rapide care nu au câştigat încă nicio cursă. Gândiţi-vă la Schumacher în monopostul nostru. Mă aştept ca Valencia să fie un circuit bun pentru noi şi mă aştept să fim competitivi aşa cum am fost incele mai multe curse din acest sezon", a declarat britanicul în cadrul unui interviu acordat celor de la Mercedes.

Schumacher speră să obţină un rezultat pozitiv în Marele Premiu al Europei prin care să pună capăt seriei lungi de defecţiuni tehnice ale monopostului, iar Brawn a admis că aceste probleme sunt frustrante pentru o echipă de talia Mercedes.

"Standardele noastre sunt foarte înalte.

Nu am schimbat nimic şi nu am scăzut standardele, aşa că a fost foarte frustrant să avem atât de multe probleme. Este ciudat că unul dintre monoposturi a parcurs fiecare tur al fiecărei curse, iar celelalt a avut multe probleme", a adăugat el.

Iată interviul integral acordat de Brawn propriei sale echipe:

Comentarii (9)

  • ayrton4ever
    Sa fie multumit daca termina cursa in puncte... Gata! S-a terminat era "legendei vii"... Nu mai e nici Briatore nici Todt sa traga sfori pentru septuplul campion
    9 27
  • Marius
    Ramane de vazut, eu as zice ca prioritatea pt Brawn si Schumacher ar fi ca sa termine cursa cu ambele monoposturi.Apoi mai vorbim despre victorii
    17 0
  • Didernes
    Vom vedea din nou pe ecrane....MSC OUT
    4 10
  • ar fi prea frumos sa fie adevarat, cu toate ca-mi doresc un podium pt schumi
    14 0
  • rastafan2
    Mai degraba cred ca declara toti asta pentru a-l motiva pe Schumi sa traga tare. Va dati seama cat este de dezamagit de masina. Sper ca va face o figura frumoasa atat in calificari cat si in cursa. Fir intins Schumi!
    13 0
  • De unde tot scoate Brawn vorbele astea, ca Schumacher o sa castige? Nu stie ca Schumacher nu o sa termine nici o cursa in anul 2012? Eu trebuie sa ii spun lucrul acesta?
    2 12
  • x-zone
    schumi, el tractoristo, nu mai are cum sa poata castiga vreodata ceva ca asta este adevarata lui valoare, fara spate = el tractoristo...
    3 7
  • nu stiu dc toti pun presiune pe Michael !
    7 0
  • mobius
    Imi este teama de un accident major in care fereasca Dumnezeu sa implice si pe altcineva si asta pentru ca prea se doreste ca Schumacher sa castige si prea se mediatizeaza acest lucru. Din pacate parcursul lui Schumacher de pana acum, nu este de natura sa ne faca sa ne gandim chiar si la o surpriza.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru