Briatore: "Alonso nu este tentat să plece la Red Bull"

de Daniel Popescu
Vineri, 02.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Flavio Briatore, unul dintre managerii lui Fernando Alonso, susţine că spaniolul îşi va respecta contractul cu Ferrari şi că nu este tentat să plece la Red Bull.

Esential 2016 este anul in care expira contractul lui Alonso cu Ferrari
Presa internaţională a relatat la scurt timp după Marele Premiu al Ungariei că Red Bull Racing este interesată de serviciile lui Fernando Alonso pentru sezonul 2014, iar ipoteza a apărut după ce Luis Garcia Abad, unul dintre managerii spaniolului, a fost văzut în paddock discutând cu Christian Horner, şeful Red Bull Racing.

Totuşi, Flavio Briatore, fostul şef al echipei Renault care îndeplineşte de asemenea rolul de manager al dublului campion mondial, susţine că Alonso nu este tentat şi nici nu doreşte să plece la Red Bull Racing. "Nu, nu există niciun fel de tentaţie. Alonso are un contract, iar contractele trebuie respectate", a declarat el pentru publicaţia italiană Gazzetta dello Sport.

Nu, nu există niciun fel de tentaţie. Alonso are un contract, iar contractele trebuie respectate.

Flavio Briatore
Manager Fernando Alonso
În schimb, Briatore susţine că prioritatea lui Alonso este să obţină un monopost Ferrari cu care să fie capabil să se poziţioneze în primele două linii ale grilei de start, lucru care l-ar ajuta să lupte pentru victorii cu rivalii de la Red Bull, Mercedes şi Lotus.

"Are nevoie de un monopost care să-i permită să plece de pe primele două linii.

Ştiam că va fi dificil în Ungaria, aşa cum a fost şi când pilota pentru Renault. Cei de la Maranello trebuie să găsească rapid manualul de instrucţiuni", a adăugat el.

Nu în ultimul rând, Briatore afirmă că Alonso nu are nimic împotrivă să aibă un coechipier mai puternic pentru sezonul 2014, în contextul în care Felipe Massa şi-a îndeplinit cu succes rolul de pilot numărul doi, însă nu se apropie de performanţele spaniolului.

"Alonso nu a avut niciodată probleme să concureze împotriva unui pilot. Este la fel ca Ayrton Senna. Senna ar spune 'puneţi pe oricine lângă mine'. Aşa sunt piloţii puternici", a mai precizat el.

Via Autosport

Comentarii (6)

  • Biratore nu-I unul dintre managerii lui Alonso, e fostul manager al lui Alonso ...
    8 6
  • ce sa zica si el... gogosi... de ce nu zice Alonso: puneti pe Hamilton sau Vettel langa mine!...
    1 0
  • Brriatore
    Ce jeg... Se rasuceste Senna in mormant.
    12 10
  • Schumy
    Senna se rasuceste acolo unde a cam vrut sa ajunga.
    1 2
  • vyctor7
    Ayrton Senna , Alain Prost , Michael Shumacher in aceasta ordine cei mai buni din istorie si facem comparatii cu petardele de pe circuitele din ziua de astazi exceptie Raikkonnen . Ce vedem acum generatia playstation , depasiri la boxe . Cele mai frumoase depasiri le face acum Pirelli noroc cu gumele lor !
    1 1
  • dumi_p
    Mda, accepta orice coechipier asa cum l-a acceptat pe Hamilton la McLaren. Da, l-a acceptat usor, ca era un rookie si cand a vazut ce poate britanicul nu a mai fost bine :D Mare caracter acest Briatore - nu inteleg cum mai poate emite declaratii si sa mai si fie postate pe site-urile de stiri dupa magaria de la Singapore. De care apropos, Alonso nu e strain deloc.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru