Buemi a testat în simulator noul monopost Toro Rosso

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 03.12.2010
Sebastien Buemi a efectuat o sesiune de teste în simulatorul Scuderiei Toro Rosso cu monopostul pentru sezonul următor.

Scuderia Toro Rosso a utilizat în această săptămână simulatorul echipei Red Bull Racing de la Milton Keynes pentru o primă evaluare a monopostului pentru sezonul următor.

Sebastien Buemi a urcat în cockpitul virtual şi a avut ocazia să evalueze pentru prima oară sistemul KERS şi aripa spate ajustabila, declarându-se satisfăcut de ceea ce a văzut.

"Am fost la simulatorul de la Milton Keynes. A fost o sesiune utilă, chiar dacă nu a fost rutina pregătirii următoarei curse, întrucât Bahrain 2011 este încă departe. Dar a fost bine să fiu din nou la volan, chiar dacă a fost unul virtual, pentru că există câteva task-uri noi în cockpit anul viitor, cu reintroducerea sistemului KERS şi utilizarea aripii spate ajustabile", a precizat elveţianul pentru site-ul oficial al Scuderiei Toro Rosso.

Înainte de a participa la sesiunea de teste în simulator din Marea Britanie, Buemi a efectuat o vizită la fabrica echipei de la Faenza, acolo unde a văzut pe viu noul monopost STR6.

Elveţianul este încântat de modul în care arata noua maşină cu care echipa speră să înregistreze progrese anul viitor.

"La începutul săptămânii am condus până la Faenza pentru a-i vedea pe băieţii de la fabrică. Am profitat de oportunitate pentru a vedea unde suntem cu noul monopost şi, chiar dacă nu vă voi spune nimic despre STR6, arata impresionant! Se spune că dacă o maşină arată bine înseamnă că este bună, aşa că am revenit optimist de la fabrica", a mai precizat el.

Toro Rosso a anunţat prin vocea unui purtător de cuvânt că intenţionează să participe la prima sesiune de teste a iernii, care va avea loc pe circuitul de la Valencia în primele zile ale lunii februarie.

Via | Toro Rosso

Taguri: Buemi, Toro Rosso

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru