Buemi: "Avem nevoie de rezultate bune în calificări"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 17.06.2010
Sebastien Buemi a admis că Toro Rosso trebuie să-şi îmbunătăţească rezultatele din calificări pentru a obţine performante superioare în curse.

Scuderia Toro Rosso a obţinut doar opt puncte în primele opt curse ale acestui sezon, unul dintre pirincipalele motive fiind rezultatele modeste din calificări.

Cea mai bună poziţie pe grila de start a lui Sebastien Buemi a fost 12, iar în Canada a plecat doar de pe locul 15, cu un loc mai sus decât coechipierul sau Jaime Alguersuari. În acest context, elveţianul crede că pentru a putea fi prezent constant în puncte are nevoie de o imbunatatiree a performantelor pe un singur tur de pistă.

"Forma noastră a fost bună, dar suferim în calificări, pentru că nu este suficient de bine să termini pe locurile 15 şi 16 pe grila de start în spatele celor de la Williams. Este clar că suntem mult mai competitivi în cursă decât în calificări, unde nu producem rezultatele pe care le vrem. Trebuie să începem cursele din primii 10 sau cel mai rău din primii 12. Cred că noi, adică piloţii şi echipa, nu obţinem tot din noile pneuri în primul tur rapid. Asta înseamnă că timpii noştri nu sunt suficient de buni, pe când în cursă, cu rezervorul plin, suntem mult mai buni şi pneurile funcţionează corespunzător", a declarat pilotul Scuderiei Toro Rosso pentru site-ul oficial al echipei sale.

Buemi spera să facă primul pas spre un rezultat mai bun în calificări chiar la Marele Premiu al Europei, urmând să se pregătească în simulatorul de la Milton Keynes (Marea Britanie) al celor de la Red Bull.

Via | Formula1.com

Taguri: Buemi, Toro Rosso

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru