Buemi, confirmat verbal la Toro Rosso

Publicat Luni, 05.01.2009
Franz Tost a afirmat ca Sebastien Buemi va fi langa Toro Rosso in 2009, sugerand ca elvetianul va pilota pentru micuta echipa italiana.

Cu exceptia defunctei Honda Racing, Toro Rosso este singura echipa care nu si-a confirmat inca linia de piloti pentru sezonul urmator.

Totusi, pilotul de teste al celor de la Red Bull, Sebastien Buemi, este creditat cu cele mai mari sanse de a-si adjudeca unul dintre locuri.

Desi pana in prezent nu a fost facut un anunt oficial, boss-ul Dietrich Mateschitz a declarat la finalul anului trecut ca Buemi va pilota pentru STR .

Noul an aduce o informatie suplimentara in acest sens, seful Franz Tost afirmand ca Toro Rosso va fi noua casa a pilotului elvetian. "Buemi va sta foarte aproape de Faenza (n.r - sediul central al STR). Daca putem munci impreuna in fiecare zi, vom scoate tot ce are mai bun de la el", a precizat Tost.

Taguri: Buemi, Toro Rosso, Tost

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru