Buemi, încurajat de rezultatul obţinut la Hungaroring

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 05.08.2011
Sebastien Buemi simte că presiunea care apăsa pe umerii săi a dispărut după ce a terminat pe locul opt în Marele Premiu al Ungariei.

La fel ca şi coechipierul său Jaime Alguersuari, Sebastien Buemi este sub presiunea de a obţine rezultate bune la Scuderia Toro Rosso pentru a rămâne în cadrul echipei şi anul viitor, mai ales după ce Daniel Ricciardo a fost împrumutat la Hispania pentru a-i fi evaluate calităţile.

Elveţianul a avut un început de sezon relativ dificil, însă a reuşit să termine cursa din Ungaria pe locul opt în ciuda faptului că a plecat de pe poziţia a 23-a grilei de start, iar acest lucru îl încurajează în perspectiva viitorului său. Chiar dacă are contract cu Red Bull până în 2013, el ar putea fi îndepărtat de la echipa în cazul unor rezultate modeste.

"Sunt sub contract cu Red Bull până în 2013, aşa că nu este decizia mea. Sunt liberi să mă pună într-una dintre echipele lor (Red Bull sau Toro Rosso). Este posibil să plec şi la altă echipă, dar compania-mamă va avea ultimul cuvânt. Băieţii şi-au exprimat satisfacţia pentru performanţa mea, iar moralul meu este bun", a declarat el.

Buemi susţine că este încurajat şi de faptul că a reuşit să-l învingă pe Alguersuari în cele mai multe curse din acest sezon, chiar dacă are cu numai două puncte mai mult decât spaniolul.

"Este singurul pilot cu care lupt în termeni egali. Întotdeauna lupt să termin înaintea lui în calificări şi curse, iar în 11 curse l-am bătut de opt ori. Aşa că este foarte bine", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

Taguri: Buemi, Toro Rosso

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru