Buemi: "Nu stiu nimic despre plecarea lui Bourdais"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 15.07.2009
Sebastien Buemi sustine ca nu stie nimic despre o eventuala concediere a lui Sebastien Bourdais de la Toro Rosso.

Presa internationala a speculat intens in ultima perioada ca Sebastien Bourdais are zilele numarate la Scuderia Toro Rosso din cauza prestatiilor modeste din acest sezon.

Chiar daca un anunt oficial este asteptat chiar astazi, Sebstien Buemi, coechipierul sau, sustine ca nu este la curent cu o astfel de informatie.

"Nu stiu nimic despre nicio schimbare. Incerc sa ma concentrez doar pentru mine. Restul nu este important pentru mine si, pana a urma, este o decizie a echipei de manageri", a declarat elvetianul in cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Buemi este singurul debutant din acest sezon al Formulei 1, insa elvetianul si-a trecut in cont trei puncte in cursele din Australia si China. Ulterior, el nu a mai castigat niciun punct, insa pune acest lucru si pe seama monopostului de care a beneficiat.

"De la ultima cursa in care am obtinut puncte, as spune ca am mai avut o sansa realista la Monaco, cand am plecat de pe locul 11, dar nu m-am folosit de ea. Apoi, nu am mai avut multe parti noi pe monopost in ultima perioada si toata lumea stie cat de importante sunt update-urile constante.

Nu suntem in forma si, atat timp cat ai doar update-uri minore, te chinui sa fii mai rapid", a explicat el situatia curenta.

Cu toate acestea, Buemi este increzator ca update-urile pregatite pentru Marele Premiu al Ungariei vor da roade, cu atat mai mult cu cat este vorba despre modificarea a jumatate din monopost.

"Asteptam dublul-deflector, un nou nas, de fapt aproape o jumatate de masina va fi noua. Asteptam un mare pas inainte. Ne concentram pe Hungaroring si ar trebui sa micsoram diferenta mai mult decat la ultimele curse. In acest moment avem toate motivele sa credem ca vom fi competitivi acolo si ca vom ciupi cateva puncte", a mai precizat elvetianul.

Via | Formula1.com

Comentarii (3)

  • Toro Rosso
    Mai exista alta echipa de Formula 1 sau asta e singura?
    0 0
  • Torro rosso @
    .......pe ziua de azi no;)).....
    0 0
  • plangeri nerelevante
    nu va convine nu ? pentru ca aveti force india
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru