Buemi: "Nu ştiu unde voi concura anul viitor"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.12.2011
Sebastien Buemi susţine că Toro Rosso nu a luat încă nicio decizie în privinţa liniei de piloţi pentru sezonul 2012, motiv pentru care nu ştie dacă şi unde va concura anul viitor.

Toro Rosso este una dintre puţinele echipe care nu şi-a anunţat încă linia de piloţi pe care va miza anul viitor, în condiţiile în care are de ales între nu mai puţin de patru candidaţi.

Pe lângă Sebastien Buemi şi Jaime Alguersuari, care au făcut parte din echipa în ultimii doi ani, pe listă se mai află şi Daniel Ricciardo şi Jean-Eric Vergne. Buemi susţine că nu a aflat încă nimic despre viitorul pe care îl are în Formula 1, însă are planificată o sesiune de teste în simulatorul Red Bull la jumătatea lunii decembrie.

"Nu ştiu nimic despre situaţia mea, doar că decizia va fi luată în decembrie. Am o întâlnire cu unul dintre sponsorii mei şi voi merge la Milton Keynes să lucrez în simulatorul Red Bull intre 11-14 decembrie", a declarat elveţianul pentru publicaţia Blick.

Via | AutoHebdo

Taguri: Buemi, Toro Rosso

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru