Buemi spera sa atraga atentia unei echipe de top

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.12.2009
Sebastien Buemi isi propune sa intre in vizorul unei echipe de top in 2011 prin obtinerea unor rezultate consistente in sezonul urmator.

Buemi a fost confirmat recent la Scuderia Toro Rosso pentru sezonul 2010, aparand pe lista provizorie a pilotilor publicata de forul mondial.

Chiar daca in 2009 italienii au ocupat ultimul loc in clasamentul constructorilor, elvetianul este increzator ca poate face pasul spre o echipa de top in cazul in care va confirma si anul viitor ca este un pilot talentat.

"Evident, ar fi frumos sa castig o cursa, dar trebuie sa fiu realist. Sunt la una dintre cele mai mici echipe din F1. Trebuie sa castig puncte si sa arat ce pot pentru a atrage echipe mari, pentru a avea sansa sa pilotez un monopost pentru victorii. De asemenea, trebuie sa ai si putin noroc, sa fii in locul potrivit la momentul potrivit", a declarat Buemi in cadrul unui interviu acordat publicatiei Le Matin.

Desi anterior a admis ca a purtat negocieri cu Toyota in perspectiva unui contract pentru 2010, elvetianul sustine ca nu este dezamagit ca a ramas la Toro Rosso dupa retragerea constructorului japonez din F1.

"Cu siguranta nu sunt dezamagit.

Au fost ceva discutii cu Toyota, dar asta este tot. A fost o oportunitate ca oricare alta. Nu am nicio problema cu Toro Rosso", a adaugat el.

Numele coechipierului lui Buemi pentru 2010 nu a fost inca confirmat oficial, in ciuda faptului ca Jaime Alguersuari sustine ca a semnat deja prelungirea contractului.

Via | Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru