Buemi spera sa termine constant in puncte

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 19.02.2010
Sebastien Buemi este increzator ca se poate clasa cu regularitate in puncte in sezonul 2010, intrucat este mult mai bine pregatit decat anul trecut.

Scuderia Toro Rosso a fost una dintre cele mai slabe echipe ale sezonului precedent, atat din cauza performantelor modeste ale monoostului, cat si a lipsei de experienta a celor doi piloti utilizati, Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari.

Comparativ cu coechipierul sau, Buemi a avut prestatii mai bune, iar acum este increzator in capacitatea sa de a obtine rezultate mai bune in sezonul care va incepe in luna martie. Optimismul sau este justificat de cele 136 de tururi efectuate in aceasta saptamana, care l-au ajutat sa capete experienta si sa inteleaga mai bine comportamentului monopostului STR5.

"Nu vreau sa par prea sigur de mine, dar sincer sa fiu sunt mult mai bine pregatit fizic si mental cu masina. Inainte sa merg la Melbourne anul trecut, am testat numai o jumatate de zi cu mari probeme tehnice, asa ca nu stiam ce putea face masina. Acum suntem multumiti de performanta si credem ca vom fi acolo unde vrem", a explicat el.

Referindu-se la obiectivele concrete pe care si le-a trasat pentru sezonul 2010, Buemi a admis ca intentioneaza sa termine cat mai des in puncte, mai ales ca pentru acest lucru este suficienta si o clasare pe locul 10, conform noului sistem de punctare din Formula 1.

"Vreau sa fiu regulat in puncte, vreau sa fiu in fata coechipierului meu si vreau sa fac o treaba mai buna decat anul trecut", a adaugat elvetianul.

Via | Autosport

Taguri: Buemi, Toro Rosso

Comentarii (1)

  • Buemi
    Un pilot talentat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru