Buemi: "Sunt şocat că am fost dat afară de la Toro Rosso"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.12.2011
Sebastien Buemi susţine că se aştepta să rămână la Toro Rosso în sezonul viitor şi admite că ar putea accepta şi un rol de pilot de rezervă.

Toro Rosso a anunţat în această săptămână că renunţă la serviciile lui Jaime Alguersuari şi Sebastien Buemi după ce a decis să le ofere o şansă şi lui Daniel Ricciardo şi Jean-Eric Vergne.

Decizia l-a luat prin surprindere pe Alguersuari, însă Buemi a dezvăluit că a fost la fel de şocat de faptul că nu şi-a păstrat locul în cadrul echipei.

"Am fost şocat. Mi s-a spus că o decizie va fi luată până la sfârşitul anului, dar am avut impresia că contractul meu va fi prelungit. Nu mă aşteptam deloc la asta. Trebuie să accept decizia, chiar dacă este foarte greu de înţeles", a declarat elveţianul pentru publicaţia Le Matin.

Decizia celor de la Toro Rosso pune în pericol cariera lui Buemi în Formula 1, întrucât Force India, Williams şi Hispania, singurele echipe care nu şi-au definitivat liniile de piloţi, au în vedere alţi candidaţi. De aceea, elveţianul nu ar refuza ocazia de a prelua un post de pilot de rezervă pentru anul viitor, chiar dacă acest lucru ar însemna un pas înapoi în carieră.

"Poate că există opţiuni, dar este prea devreme să spun ceva.

Din fericire, în ultimii ani am intrat în contact cu cele mai multe echipe, iar recompensele se văd acum", a mai precizat el.

Via | GMM

Taguri: Buemi, Toro Rosso

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru