Buemi sustine ca a semnat cu Toro Rosso pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.11.2009
Sebastian Buemi sustine ca a semnat deja un contract pentru 2010 cu Toro Rosso, in ciuda faptului ca echipa sa nu a confirmat inca linia de piloti.

Sebastien Buemi a debutat in Formula 1 in 2009 si a obtinut 6 puncte in cele 17 curse ale sezonului, insa viitorul sau a ramas incert dupa ce Toro Rosso a refuzat sa confirme oficial linia de piloti pentru 2010.

Cu toate acestea, elvetianul a declarat pentru un post de televiziune din tara sa natala ca a semnat deja un contract cu Toro Rosso, dupa ce anterior a negociat chiar si cu Toyota, care s-a retras recent din competitie.

"Am fost in contact cu alte echipe datorita rezultatelor bune de la finalul sezonului. Toyota ar fi putut sa fie o posibilitate pentru ca nu angajasera inca niciun pilot. Nu a fost singura echipa, dar oricum deja vorbeam cu Red Bull (n.r - compania care detine Red Bull Racing si Toro Rosso). In cele din urma am semnat cu Toro Rosso pentru 2010", a declarat elvetianul.

Buemi crede ca Toro Rosso il va pastra si pe Jaime Alguersuari, intrucat acesta ar fi singurul motiv pentru care spaniolul a fost promovat ca titular la jumatatea sezonului.

"Banuiesc ca Alguersuari va face echipa cu mine anul viitor.

Cred ca echipa a ales schimbarea la jumatatea sezonului pentru ca nu putem testa, asa ca si el s-a putut acomoda cu monopostul", a mai precizat Buemi.

Linia de piloti a Scuderiei Toro Rosso a reprezentat un subiect amuzant la inceputul lunii octombrie, cand pe site-ul oficial al echipei a aparut indirect informatia potrivit careia Buemi si Alguersuari vor continua sa piloteze si in 2010. Informatia a fost infirmata la scurt timp dupa publicarea articiolului.

Via | Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru