Buemi susţine că va rămâne la Toro Rosso şi în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.07.2010
Sebastien Buemi a dezvăluit că va continua să concureze pentru Toro Rosso şi anul viitor, chiar dacă nu a semnat încă prelungirea contractului.

Toro Rosso a anunţat săptămâna trecută că în sezonul 2011 va miza pe aceeaşi linie de piloţi formată din Sebastien Buemi şi Jaime Alguersuari, întrucât aceştia provin din programul de dezvoltare a tinerilor piloţi din cadrul Red Bull şi au avut rezultate bune.

Ulterior, Buemi a declarat pentru o publicaţie elveţiană că viitorul sau este deschis, întrucât nu a semnat încă prelungirea contractului.

Cu toate acestea, elveţianul a revenit asupra declaraţiilor şi a confirmat că va rămâne la Toro Roso în 2011, chiar dacă nu a semnat încă nouă înţelegere. "Am fost cu Red Bull aproape întreaga mea carieră în sporturile cu motor şi sunt sub contract cu ei pentru viitorul apropiat, începând de anul viitor. Iar dacă nu am semnat nimic, asta s-a întâmplat pentru că nu am nimic de semnat! Sunt foarte fericit unde sunt şi sunt conştient că nu aş fi aici fără Red Bull", a declarat Buemi citat de publicaţia Autosport.

Elveţianul a debutat în Formula 1 la Toro Roso în sezonul 2009 şi până în prezent i-a avut drept coechipieri pe Sebastien Bourdais şi Jaime Alguersuari.

Via | Autosport

Taguri: Buemi, Toro Rosso

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru