Button a castigat pe ploaie Marele Premiu al Chinei

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 18.04.2010
Jenson Button a castigat Marele Premiu al Chinei, iar Lewis Hamilton a completat dubla McLaren la capatul celei mai spectaculoase curse din acest sezon.

Jenson Button a profitat din nou de o strategie excelenta in privinta opririlor la boxe pentru a castiga a doua cursa in acest sezon, britanicul ramand pe circuit la inceput cursei cand aproape toti rivalii sai au optat pentru pneuri de ploaie.

Lewis Hamilton a obtinut in cele din urma locul 2 la capatul unei demonstratii pe ploaie in care l-a depasit intr-o maniera spectaculoasa, printre multi altii, pe Michael Schumacher, in timp ce podiumul a fost completat de Nico Rosberg, care a adoptat o strategie similara cu a lui Button.

Fernando Alonso a obtinut in extremis un loc 4, in ciuda unei penalizari suferite la start ca urmare a faptului ca a anticipat startul si a plecat inainte de stingerea luminilor rosii. Robert Kubica a terminat pe locul 5, performanta sa fiind completata de coechipierul sau Vitaly Petrov, autorul unei depasiri spectaculoase in fata lui Michael Schumacher in ultimele tururi ale cursei.

Plecat din pole position, Sebastian Vettel a terminat doar pe locul 6 din cauza alegerilor neinspirate la efectuarea schimburilor de pneuri si a faptului ca a fost depasit la start de coechipierul sau Mark Webber. Acesta din urma a terminat pe locul 8, in fata lui Felipe Massa si Michael Schumacher.

Septuplul campion mondial a cucerit un singur punct la capatul unei curse dezamagitoare, in care a fost depasit de Hamilton, Vettel, Petrov si Massa, desi era considerat un adevarat rege al ploii.

Comisarii de cursa vor investiga in orele urmatoare un duel dintre Hamilton si Vettel petrecut pe linia boxelor, cei doi fiind pasibili de penalizari ce ar putea schimba clasamentul general.

FILMUL CURSEI

ALONSO ANTICIPEAZA STARTUL

Chiar daca ploaia a inceput sa cada slab chiar inainte de start, pilotii au optat in corpore pentru pneuri slick, intrucat circuitul nu era suficient de ud pentru cauciucuri intermediare. Plecat de pe locul 3, Alonso a tasnit de pe grila inainte de stingerea luminilor rosii si s-a instalat fara emotii la conducerea cursei, insa a fost cert ca spaniolul va suferi o penalizare de tip drive trough pentru ca a incalcat regulamentul plecand mai devreme decat ceilalalti. Tot la start, Webber l-a depasit pe Vettel si s-a pozitionat pe locul 2 in fata coechipierului sau de la Red Bull.

Startul neregulamentar efectuat de Alonso a intrat insa in umbra in urma unui accident spectaculos petrecut in spatele plutonului. Liuzzi a pierdut controlul volanului si a derapat pe pista, intrand violent in monoposturile pilotate de Buemi si Kobayashi.

Toti cei trei piloti au abandonat, in timp ce Hulkenberg a reusit in extremis sa se strecoare pe langa pilotul Force India.

PLUTONUL, BULVERSAT DE DOUA SERII DE OPRIRI LA BOXE

Accidentul a provocat intrarea safety car-ului pe circuit, moment in care ploaia a avut un scurt moment de intensificare. Din acest motiv, aproape toti pilotii au decis sa intre la boxe pentru a schimba pneurile slick cu cele intermediare, in timp ce Rosberg, Button, Kubica si Petrov au optat sa ramana cu pneuri slick. Strategia adoptata de cei patru piloti s-a dovedit a fi castigatoare, intrucat rivalii lor au revenit la standuri dupa numai cateva tururi pentru a se echipa din nou cu pneuri slick, ca urmare a incetarii ploii.

HAMILTON - VETTEL, DUEL SPECTACULOS LA BOXE

A doua intrare la boxe a oferit un duel spectaculos intre Hamilton si Vettel, britanicul luandu-i fata pe drumul spre pitlane. Totusi, pilotul Red Bull si-a luat revansa si a iesit pe pista in fata rivalului sau la capatul unui duel aproape roata la roata. Incidentul dintre cei doi va fi insa investigat dupa cursa, cei doi riscand sa fie penalizati daca se va considera ca manevrele lor au fost nesportive.

SCHUMACHER, DEPASIT DE HAMILTON SI VETTEL

In urma celei de-a doua cavalcade de intrari la boxe, Rosberg, Button, Kubica si Petrov s-au instalat pe primele patru pozitii, in timp ce in spatele plutonului au avut loc cateva dueluri extrem de spectaculoase. Hamilton l-a depasit intr-o maniera spectaculoasa pe Schumacher la capatul liniei drepte dinaintea finalului turului 17, dupa ce anterior incercase fara succes acelasi lucru timp de doua-trei tururi. Ulterior, a venit randul lui Vettel sa treaca de septuplul campion mondial, insa pilotul echipei Red Bull nu a avut la fel de multe probleme.

BUTTON DEVINE LIDER, MASSA SI ALONSO SE “CEARTA” LA BOXE

Ploaia a inceput mai puternic spre turul 20, moment in care Rosberg a iesit usor in decor, iar Button a profitat pentru a prelua conducerea cursei. In scurt timp, toti pilotii au intrat la boxe pentru pneuri intermediare, iar Alonso si Massa au oferit noi momente de spectacol. Amandoi au intrat la boxe in acelasi tur, insa Alonso l-a depasit pe coechipierul sau chiar inainte de intrarea in pitlane, astfel ca brazilianul a trebuit sa astepte schimbul sau.

In acelasi timp, Alguersuari a pierdut aripa fata, iar mai multe ramasite s-au imprastiat pe circuit, motiv pentru care Safety Car-ul a revenit pe pista in turul 22.

In acest moment, aproape de jumatatea cursei, clasamentul era urmatorul: Button, Rosberg, Kubica, Petrov, Schumacher, Webber, Hamilton si Vettel.

HAMILTON, IMPERIAL PE PLOAIE

Masina de siguranta a iesit de pe circuit in turul 25, insa Button nu a accelerat suficient de puternic si a provocat confuzie in pluton. Urmatoarele tururi l-au scos in evidenta pe Hamilton, care i-a depasit cu usurinta pe Schumacher, Petrov si Kubica inainte de a urca pe locul 3. Pilotul echipei McLaren a incercat sa treaca si de Rosberg, insa germanul s-a aparat bine si s-a mentinut pe locul 2. Ulterior, Hamilton a incetinut ritmul, iar in turul 37 a dat startul unei noi serii de intrari la boxe, ca urmare a faptului ca ploaia s-a intetit.

Britanicul a reusit sa treaca de Rosberg in urma opririi la standuri, ocupand astfel locul 2 la numai 3 secunde in spatele lui Button. Cu 16 tururi inainte de final, Rosberg era pe locul 3 in fata lui Alonso, Kubica, Vettel, Webber si Schumacher, in timp ce Massa era doar pe 11. Hamilton nu a fost insa capabil sa-l atace pe coechipierul sau pentru victorie, din cauza unor probleme cu pneurile. Button a avut un scurt derapaj si a pierdut cateva secunde in turul 52, insa distanta de 9 secunde in fata lui Hamilton i-a permis sa ramana pe primul loc.

PETROV IL UMILESTE PE SCHUMACHER

In acelasi tur, Petrov a fost autorul unei depasiri de senzatie in fata lui Schumacher, iar cu numai doua tururi inainte de final a profitat de o greseala a lui Webber pentru a urca pe locul 7. Intre timp, Schumacher a fost presat din spate si de fostul sau coechipier de la Ferrari, iar Massa a reusit sa il depaseasca in ultimul tur, provocand si o scurta iesire in decor a septuplului campion mondial.

Button a trecut insa primul linia de sosire chiar in momentul in care ploaia s-a intetit, iar pilotul McLaren a fost urmat de Hamilton, Rosberg, Alonso, Kubica, Vettel, Petrov, Webber, Massa si Schumacher.

SAPTE ABANDONURI

Marele Premiu al Chinei a consemnat 7 abandonuri, trecute in dreptul lui Trulli, di Grassi, de la Rosa, Buemi, Kobayashi, Liuzzi si Glock. Cel mai bun timp in cursa a fost realizat de Hamilton, care a fost cronometrat cu 1:42.061 in turul 13.

Comentarii (99)

  • FELICITARI CAMPIONILOR!
    Sa o tineti tot asa baieti!
    17 31
  • Cursa
    O cursa NEBUNA NEBUNA NEBUNA!!! :)
    Daca strategul din Button mai trebuia dovedit, atunci cursa din China e o MARE si noua dovada. O tactica perfecta!
    Nu sunt fan Button da' incep sa devin! ;) Felicitari!
    22 25
  • CEI MAI BUNI
    o victorie meritata
    15 23
  • Nu cred ca vor fi sanctiuni
    Nu sunt pasibili de nicio penalizare pentru ca ambii piloti au primit "verde" de la mecanici in acelasi moment, iar regulamentul nu precizeaza nimic in acest sens! Ar putea fi o penalizare pt Lewis deoarece la restartul curse acesta a trecut linia de start sosire inaintea lui Vetel cu 0.1sec
    9 23
  • AVEM ECHIPA
    am demonstart inca o data ca stim sa castigam,traiasca McLaren
    13 32
  • Da.
    Hamilton vs Vettel , Hamilton vs Webber (in timpul Safety Car)
    Asta nu inteleg ...
    30 7
  • Offtopic
    Reluare de la postul anterior: Punctajul corect !
    "Userii care l-au folosit pe Schumacher in prima sesiune de antrenamente, nu si-au primit punctele corecte, conform datelor oficiale. Nu inteleg, de ce nu ne aratati respectul cuvenit si sa ne dati o declaratie/comunicare in aceasta privinta...? Este vorba despre o regula de buna cuviinta aratata celor care "populeaza" aceasta sectiune a site-ului ! Cu respect si astept acelasi respect !"
    Veti anunta ceva sau nu ?
    12 8
  • Bravo...
    Felicitari in cursa asta p/u NRosb si Petrov!!!
    19 18
  • Lupta, spectacol si LAURI!
    Cam asa s-ar rezuma in 3 cuvinte cursa asta ptr McLaren!
    Ca si in Australia, parerea mea e ca Button a fost mai inteligent iar Hamilton mai bataios, mai spectaculos, omul cursei. FELICITARI amandurora! De asemenea, surprinzatori de buni pilotii Renault... Una peste alta, o alta CURSA SPECTACOL! Felicitari tuturor! Bafta mai departe!
    15 24
  • puncte
    De ce nu se raspunde la multele solicitari privind punctajul din prima sesiune de antrenamente domnii admin?
    Trebuie ceva mai mult decat simple sesizari?
    7 10
  • SUPER CURSA
    a fost o cursa nebunie,am trait-o la maxim si sunt f bucuros ca am facut o dubla,strategie super la button si o cursa fara greseli la hami,cei mai buni sunt totdeauna in fata :D
    10 28
  • Pt fanii lui Masa (daca mai exista asa ceva)
    Am facut un PrtScr cu clasamentul dinaintea cursei, ii rog pe cei care doresc sa-mi trimita mailul ca sa le dau imaginea sa si-o puna in rama. Nu mai prinde masa locul unu in veci vecilor!
    16 31
  • Respect pentru Button !
    Revin la cursa si pana acum este prima confruntare a anului in care am vazut si ceva mai mult pilotaj, cat si lupte 1 la 1 intre piloti ! Button este un pilot cerebral, care stie sa judece sansele puse la dispozitie de vreme sau oportunitati. Felicitari.
    19 15
  • si eu am avut schumacher in a1. sunt 35 de puncte in joc, numa daca o sa pierzi la mustata o sa te deranjeze ... ati incercat sa trimiteti si mail, asa cum scrie in regulament ?
    9 6
  • Si Alonzo
    Alonzo incepe sa-si dea din nou arama pe fata, el si Masa si-au scos coltii azi, ceva scandal nou din partea ibericului? Un pilot mizerabil!
    14 34
  • Cursa
    Button si Rosberg au avut cele mai bune strategii si au castigat, Lewis din nou a facut o cursa foarte buna de recuperare, dupa ce s-a chinuit cu seturile de pneuri alese. Red Bull a avut o cursa pe care cred ca vor sa o uite cat mai repede. Foarte buna evolutia lui Kubica si Petrov (cu putine emotii :D), Sutil (inca o data) si Alguersuari, la fel. Alonso a iesit bine dupa ce a furat startul si dupa cate pitstop-uri a avut. Mi s-a parut ca Schumacher s-a cam luptat cu masina, la fel si Massa.
    All in all, in the end was great great fun!
    11 23
  • Alonso vs Massa
    Alonso l-a plesnit incredibil pe Massa de vreo doua ori si el fara reactie. Sa il depaseasca pe linia de intrare la boxe ;))) Cam obraznicut Alonso asta...
    Sa iti fie rusine Dinu'... aaa Fernando Alonso! :))))
    12 28
  • Bravo Mclaren
    Chiar asa bun ii Button??? Superba dubla pentru Mclaren (era si mai frumos daca era Lewis pe primul loc). Sincer desi Lewis e favoritul meu numarul 1, nu ar fi corect sa scape fara penalizare pentru ca de 3 ori a gresit, un drive-through de 25 de secunde va primi si merita totusi deoarece a alternat momentele sale de o acuratete sclipitoare cu cele de o precipitare de-a dreptul copilareasca. Oricum bine ca Mclaren este pe primul loc la constructori si la piloti. S-a vazut ceea ce demult se specula, cum ca in regim de cursa Mclaren este cel putin la egalitate cu Red Bull. Uitati cat de usor a trecut Lewis de masinile Mercedes de fiecare data, iar cei de la Ferrari s-au chinuit, Alonso neputand trece de Rosberg, iar Massa trecand foarte greu de Schumacher.
    11 31
  • @
    Mi-a placut cum se "rupea" schumi in figuri cand era in fata lui Hamilton iar cand era Vettel o lasa mai moale . Asta da caracter :) . Felicitari Mclaren , super cursa . Felicitari si lui Rosberg , e super constant , felicitari lui Alonso , Kubica si Petrov care au facut o cursa buna .
    De comentatori nu mai zic ... au fost cei mai buni azi :))
    29 8
  • mutari
    Ce sunt cu noile mutari facute de admini?
    Nu trebuia sa fie la fel pana la finalul sezonului?
    Dar cu punctele din antrenamente 1???
    4 11
  • :)
    Felicitatri castigatorilor!
    Pentru dinamizarea formulei 1 propun introducerea in regulament a ploii in mod obligatoriu de 2 ori pe cursa :). O zi buna!
    11 13
  • ati prins glascior
    Button ca si Massa poa' sa-si faca fotografie cu clasamentu'. Funii meclaren, bucurati-va pana la Barcelona.
    27 18
  • :)
    Si daca nu vine ploaia sa fie 5 opriri obligatorii sau sa se ude pista de 2-3 ori pe cursa(!) :))
    6 15
  • Ferrari s-au chinuit
    Zau?! Un drive-through + 5 opriri si tot pe 4?! hm.... nu prea astept la asemenea performante din partea pilotilor Mclaren ....
    27 10
  • @sharky_raduku
    Prietene, iti imaginezi lucruri, poate vazusi alta cursa ;) Mi-a placut de Schumacher care a fost intrecut pe rand de Hamilton, Vettel si Webber si in 5 minute era iarasi in fata lor. ;))) Lupu' isi schimba paru da' naravu ba... mai dati-i putin timp in care si Mercedes isi pun masina in ordine si Schumacher va fi din nou sus, pan atunci give him some space! ;)
    12 25
  • F1-zone
    Ce spuneai ieri de "performanta" locurilor 5-6? Aud ceva?
    12 25
  • Felicitari MecLaren
    Sansa fructificata de Button cu sansa. Felicitari, pentru ca si pentru a-ti fructifica sansa ai nevoie de niste calitati. Cea mai buna cursa facuta de Hamilton si Fernando urmati de Petrov. Hamilton, fata de Button are probleme la gestiunea pneurilor. Nu e prima data. Nico, aceeasi strategie cu Button, bravo lui. Vettel si Webber anonimi, de fapt marii perdanti ai zilei. E mai bine asa, pentru ca tabloul primilor clasati la general se va schimba foarte repede in curand. Schumi, inca neadaptat la monopost. Anul asta, va trebui sa-l sprijine pe Nico.
    37 4
  • andrei
    alons
    Mi-a placut de Alonso foarte mult se vede ca e un pilot bun si mai rapid decat Massa cu mult.Sa nu uitam ca alonso a stat in spatele lui Massa dou curse la rand fiind clar mai rapid decat el asa ca aicea i-a platit-o.Greseala lui ferrari e ca nu se concentreaza pe un singur pilot.Sa nu uitam ca atuncea cand a venit kimi si l-au dat afara pe schumi il favorizau pe Massa desi era mult mai rapid decat el iar asta era sa il coste titulul avand in vedere ca kimi a avut 1 punct avans fata de Alonso.(sezonul 2007)
    27 9
  • @Drako
    Performantele masinii nu se leaga deloc de cursa de azi. Cnad vor castiga pe uscat unde strategia nu conteaza atat sa vedem ce buna masina au cei de la Mclaren. Pan atunci, cu gaura fara gaura nu e mare diferenta ;)
    25 13
  • @DRAKo
    lol
    21 6
  • dracovenie
    N-o sa ploua mereu, bucura-te cat meriti si te tine matu'
    24 15
  • bravo mclaren o strategie buna
    o cursa de a dreptul nebuna pacat ca nu a castigat hamilton cat despre cei cu ciuru sau anumite denumiri obisnuiti va cu ideea mclaren e pe locul 1 si acolo o sa ramana :))
    10 27
  • @littlefoot
    evident ca am vazut alta cursa... doar nu am zis ca schumi a schimbat o treapta mai repede special pt. vettel chiar inainte de linia lunga . Nu am zis ca pe Lewis l-a tinut 2-3 tururi si pe Vettel 1 tur maxim . Oricum mi-a placut . Rezultatul cred ca era acelasi .
    25 6
  • Button
    victorios
    Felicitari Button, felicitari McLaren !
    Unde sunt ferraristii care condamnau locurile din calificari ? Unde sunt fanii lui Alonso care spun ca, conditiile sunt aceleasi pentru toti (sunt atat timp cat nu furi la start). Alonso, daca nu poate fi cel mai rapid pe pista ... este cel mai rapid la furat startul.
    Webber si Vettel, in ciuda materialului avut la dispozitie n-au facut mare branza, nu au stofa de campioni. Red trebuie sa caute grabnic piloti pentru la anu' aici e buba. Variante sunt destule.
    Schumacher.
    ... S-a retras prematur acum trei ani de frica sa nu se faca de ras si a oftat pe margine in ciuda declaratiilor sale cum ca este multumit cu viata lui. Si de ce i-a fost frica nu a scapat: a revenit acum sa se tarasca pe circuit.
    Tataica Schumi.... prostamolu' caciulita si fuga la culcarica.
    15 35
  • rog ferraristi si mai ales fanii lui massa sa taca Lewis si-a aratat inca o data clasa demonstrand astfel ca este cel mai talentat pilot din F1.Bravo Jenson magnific
    16 34
  • McLaren
    Cursa nebuna, dar cred ca meritul pt dubla McLaren este mai mult a echipei si nu al lui Button, spre deosebire de Ferrari, care au fost jalnici cu strategia. McLaren, ca si in anii precedenti, merge pe 2 strategii pe timp de ploaie - amintiti-va momentele cu Hami si Kova. In conditii de risc, in ansamblu e mai bine sa alegi 2 strategii diferite pt piloti - cel putin una va fi castigatoare sau chiar ambele, cum a fost cazul azi. Dar ceilalti, navala toti la boxe, intra ambii piloti in acelasi timp si stai sa pierzi timp asteptandu-l pe cel din fata.

    Mda, se pare ca britanicii intotdeauna au fost mai buni strategi, si asta o reconosc desi sunt fan Ferrari. Eu zic ca azi cei de la Ferrari au fost jalnici. La fel dezamagire din nou pt Red Bull, dar e mai bine asa, ca ma plictesesc deja pole-position-le lor.
    Alfonso - cam obraznic, incepe sa-mi devina tot mai antipatic; Massa - inca in vacanta de forma; daca continua astfel, la sfarsitul sezonului va lasa un loc vacant la Ferrari
    22 25
  • Hamilton
    Lewis e doar un bataus din curtea scolii, Button e 3 clase peste el... si faza de la boxe arata exact cum e Lewis, tot cauta sa isi faca loc cu coatele ;)) Vettel era clar in fata lui, da' el vroia neaparat sa se inghesuie, la fel si la intrarea la boxe. Asa ca faza cu ce mare pilot e Hamilton nu prea tine ;)
    31 12
  • unde sunt baietii cu ciuru ca va rupt ..cu..:))
    acum sariti cu comenturile ca sa intamplat ca nu o sa se mai intample a fost o strategie castigatoare impacati va cu ideea si acum uitati va mai sus la clasament parca zicea ti ceva de locul ?un weekend placut
    8 28
  • Hamilton
    Caracterul lui lasa de dorit. Pacat, caci faptul de a a fi campion mondial ar trebui sa te maturizeze putin(mai mult) ;)
    27 9
  • Andrei
    BUTTON
    Cat de incult sa fi spunand ca Vettel nu are stofa de campion su ca Schumi e prost.nu inteleg de ce se face atat valva in jurul lui Button.El nu are forta sa revina de pe ultimul loc cum face Hamilton sau Alonso ci pur si simplu are noroc si e un bun strateg.E un fel de Massa dar mai bunicel.Vettel,Hamilton si Alonso rup in momentul de fata.N conteaza cu ce echipa ti cdoar ca adevarul asta e.Se vede cine are talent si cine e "norocos.Sa nu uitam ca Button in 2008 a castigat ca a avut masina iar cand nu a mai avut a fost depasti de ceilalti deci asta spune tot.E NOROCO SI UN PIC DE TALENT ATAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    33 10
  • si altadata
    fani McLaren, bucurati-va pana la Barcelona ... cand va veti bucura din nou.
    Lewis e de departe cel mai bun din campionat. N-am crezut ca odata ajuns in F1 va face ceea ce a facut in toate formulele in care a fost: slalom printre jaloane .... E de inteles de ce nu l-a atacat pe Button. Oricum, a pilotat magistral. Alonso varza la start, varza in cursa, varza in campionat.
    10 31
  • @Andrei
    Norocul in mare parte ti-l faci singur, si ca sa fi bun strateg trebuie sa fi si inteligent, lucru care se pare ca ii lipseste lui Hamilton ;) Poate, poate s-o reveni si o sa se maturizeze si el! ;)
    23 10
  • @Andrei
    Andrei, in 2008 a castigat Hami in fata lui Massa in ultimul viraj :) . Button nici n-a terminat cursa paremi-se - a iesit fum din Honda
    8 22
  • @Andrei
    Dar in mare iti dau dreptate - inca n-a dovedit ca este mare. A avut noroc.
    7 22
  • Button
    despre f1 doar ....
    @Andrei, daca esti cult, hai tu cu argumente in sprijinul lui Vettel, si lasa cultura mea, ca nu de asta vorbim aici. Ok ?
    Daca ma ataci off-topic pe mine, nu-l ridici pe Vettel. Nu te ridici nici pe tine. Dimpotriva chiar.
    Button in 2009 a avut un coechipier pe care daca l-ar fi avut si Alonso un 2005 si 2006 ... adio titluri. Daca pui norocul in discutie, Aloso detine cel mai bun raport (mai mare) noroc / talent.
    Schumacher este cel mai bun din istorie. Pacat ca nu vrea sa recunoasca faptul ca varsta te taxeaza suficient cat sa nu mai sai in varf, indiferent cine esti, indiferent de sport. Vorbind de Schumi in campionatul 2010, da, se face de ras.
    14 25
  • Piloti....
    Eu zic ca in aceasta cursa cei mai buni au fost Hamilton - pt felul in care a recuperat si Petrov - care desi este novice si a facut doar 2 opriri la boxe, deci pneuri uzate, a reusit sa se apere si chiar sa atace cu ele. Echipa zilei este McLaren, victoria lui Button a fost in mare parte meritul echipei, dar totusi au actionat in conostinta de stilul sau de pilotaj, cred ca aici este meritul sau.

    Iar referitor la sintagma "cel mai bun pilot al tuturor timpurilor" - nu cred in asa ceva. Forma pilotilor intotdeauna se schimba, in functie de forma fizica, pregatire, motivare, chiar si varsta etc.

    Exemple sunt destule: Trulli vs Alonso, Kimi vs Massa etc. Acum imi pare ca si Barichello e mai bun ca Schumi, doar ca mai greseste uneori sa starturi :)

    Si nici pilotul de anul trecut nu este acelasi ca si acest an. Pt mine exemplul cel mai concret este Massa. E foarte lent, desi inainte era considerat printre cei mai rapizi

    Istoria o sa tina minte doar ca in 2009 a fost campion Button, 2008 Hami iar in 2010... vom afla, sper totusi in ultima cursa ;)
    11 19
  • celor care nu le e/e clar...
    ...Petrov p/u 1oara ajunge la Finish si nu asa, dar plus la asta cu 6p in buzunar si inca ceva, p/u el ca sa treaca peste Schumi si Webb asta deacum ginditiva si voi...superr!!!
    ...NRosb, defiecare data tot mai staruitor si mai sus, acum uitativa si voi la clasament piloti, si defiecare data e in fata lui Schum si nunumai...Merita baiatu!!!
    6 20
  • wolful
    hamilton
    Hamilton a facut astazi magarii cat altii intr-un sezon intreg. A intrat la boxe de pe linia dreapta, La depasit pe Vettel pe linia de intrare a boxelor, a mers toata linia boxelir dincolo de linia de separare a acesteia de boxe, l-a depasit pe Veber sub SC...
    Oare mai are cineva tupeul sa spuna ca baiatul de ciocolata nu este tinut in brate de Charlie ala albiciosul de la FIA.
    Dupa sepang pilotii s-au luat de oficial ca i-a dat numai avertisment dupa schema cu Petrov. Acuma investigheaza cazul dupa cursa pentru ca daca-l investiga in cursa trebuia sa aiba in vedere averismentul din cursa precedenta si.....
    Pacat ca se incurajeaza un astfel de comportament care nu are nici o legatura cu spiritul combativ.
    Cine confunda agresivitate cu nesimtirea probabil are gipan si parcheaya la supermacher pe locurile de handicapati sau in usa de intrare.
    23 11
  • Andrei
    Button
    Nu te atac doar ca nu are logica ce zici despre Vettel.Ce am zis mai sus este foarte clar,am spus pe intelesul tuturor.Nu are rost sa scriu n comentatrii de ce Vettel e mai bun ca Buttan.Te remacri prin modul de a pilota,sacrificiu,depasiri,capacitatea de a reveni de pe ultimul loc cum a facut Alonso in Australia si astazi si n chestii.E ironic intr-un fel deoarece Red Bull nu ar trebui sa fie peste Ferrari sau meclaren,deci concluzile le tragi(raspunsul este Vettel,pune pe Button intr-un Toro Rosso sa vezi ce face,numai pe 20 va sta pe cand Vettel s-a remarcat ba chiar a si castigat cu echipa respectiva.asta zic yo talent.)Putem vb 2 ani despre asta fiecare are motivul de a spune ca x e mai bun decat y(depinde de ochiul feicaruia si ce vede in respectivul pilot) P.s si kubica e mai bun decat el
    20 5
  • f2
    Incepe F2 pe Eurosport2
    Go Mihai (Marinescu) !
    15 2
  • Button
    @Cyrus
    Cat timp a fost Schumacher tanar, a dat clasa la toti, coechipieri si ceilalti. Cand avea cea mai buna masina castiga detasat. Cand coechipierul se lupta la mijlocul clasamentului el era in lupta pentru titlu si castiga curse (chiar daca nu si titlul).

    Avea un plus de rapiditate fata de oricine. A atins cel mai inalt nivel de rapiditate, s-a apropiat cel mai mult de limita masinii. La asta m-am referit cand am spus ca este cel mai bun. Nu la nr. de titluri.
    Dar varsta conteaza mai mult decat crezi .. in orice sport in orice altceva. Este suficient si perfect normal ca Schumacher sa scoata cu Mercedesul de azi mai mult cu 1 sec decat ar fi scos cand era tanar; si ce obtinem ? Obtinem cam ce am vazut astazi. Cum i-am recunoscut lui Schumi ce a facut bun, ii recunosc si ce face acum mai putin bun.
    9 17
  • Penalizare
    S-ar zice ca Lewis va primi o penalizare pe grila de start la Barcelona... sa vede..
    5 18
  • Button
    @Andrei
    Red Bull este peste Ferrari si peste McLaren. Cand ambii piloti obtin pol atat de usor si castiga daca ghinionul nu-si vara prea mult coada, este clar ...
    Si cum Vettel este mai rapid cu Red decat Alonso cu Ferrari si (cum ai spus tu) Red este inferioara Ferrariului, atunci singura concluzie este ca Alonso este varza in comparatie cu Vettel. Este depasit nu cu aceeasi masina ci cu una inferioara .... Atunci Alonso e pe la coada ca performanta pura ...
    Da Kubica, foarte probabil e cel mai bun in acest moment. O sa se vada cand ajunge coechipier cu Alonso sau Hamilton.
    Inca ceva. Ai auzit de tranzitivitate ?
    Heidfeld era mult in fata lui Webber fata de cum este Vettel. Si Kubica era mult in fata lui Heidfeld. Nu-mi spune ca pilotii au forme diferite de la un an la altul. Un deficit mic te cam arunca afara din F1, daca nu te cheama Schumacher si numele tau vinde bine ...
    6 21
  • Button
    Pt fanii Alonso
    Cand postam anti-Alonso (de fiacare data) votul negativ venea imediat. Nu si la postul de la ora: 13: 14.
    De aceea ma simt obligat sa revin cu o explicatie:
    Am spus ca Alonso detine cel mai "bun" raport -pun ghilimele acum sa se vada mai bine (trebuiau deduse)- noroc / talent.
    Adica are muuuult noroc si putiiiin talent. ASA ajunge raportul mare.
    Inteles ? Nu mai votati aiurea.... pentru ca nu pricepeti...
    9 24
  • f2
    Marinescu termina pe locul 7 in prima cursa la F2 de la Silverstone (!)
    Foarte bine Mihai.
    17 4
  • ...........
    ..........
    s-a terminat excelent cursa asta
    8 14
  • .....
    @mircea.mclaren. daca un fan mclaren mai ales un fan lewis a spus ca ar fi urat daca lewis ar scapa fara penalizare, eu un fan ferrari ce sa mai zic. va las pe voi sa comentati............o cursa excelenta in rest. alonso si-a demonstrat inca odata clasa cu 5 opriri la boxe a terminat pe locul 4. nici massa nu a mers rau avand in vedere ca pista a fost uda. iar alonso si-a luat revansa in fata lui massa. intentionat a facut acea depasire la intrare la boxe, deoarece la primul set de opriri massa a fost inaintea lui alonso, iar alonso a fost cel care a stat la coada. nu stiu ce este cu strategia asta ferrari. de 2 ori au dat-o-n bara azi. sa speram ca nu se va mai repeta. forza ferrari.
    20 6
  • ctlnmihai
    Button a castigat pe ploaie Marele Premiu al Chinei
    Un fleac,i-am ciuruit!!
    13 16
  • Ultimele noutati
    Conform autosport Lewis si Vettel au primit doar o mustrare serioasa din partea stewarzilor si un ultim advertisment pentru amandoi. Rasuflu usurat ca Lewis a scapat, dar daca e sa fiu fair-play recunosc cum am spus si mai sus ca Lewis merita un drive-through.
    11 16
  • salutare
    mersi ally ptr felicitari!
    Nu e rau de loc locul4:)
    Am cateva remarci:
    1Se spune")Sansa fructificata de Button cu sansa",sansa,norocul,ti-l faci cu mana ta,asa ca Button a dovedit ca este un pilot cerebral si sa nu fiti mirati daca va fi in fata lui Lewis,la sfarsitl campionatului!
    2)Mi-a placut cum se depaseaqu pe circuit ,Vettel-Webber,Vettel-Hamilton,iar apoi dintr-o miscare de geniu,ajutat si de ploaia de pe circuit Hamilton pe Vettel si Webber,in acelasi moment.
    Cat despre depasirea de la boxe,nu cred ca se va solda cu vre-o penalizare,pentru ca lui Ham,ii s-au rotit rotile la start,si de aceea a trecut Vettel,in fata lui pe linia boxelor.E adevarat Ham e ca un taur,si da cu rotile sau face tot posibikul,in limita regulamentului,si uneori peste sa isi incurce adversarii,dar la fel a facut si Scchumi,cu Hamilton,cand l-a scos pur si simplu de pe traseu!
    Se spunea de manevra cand era safety carul pe traseu,toata aceea poveste,de la restart a fost vina lui Button,nu a lui Hamilton!Conform regulamentului nu m-ai trebuie sa astepti,ca prima masina sa treaca linia de finish,pentru a putea depasi,asa ca in imbulzeala din acel ac de par nu puteau intra mai multe masini decat se putea si a fost normal ca sa existe contact,Hamilton sa il depaseasca sau nu pe Webber,Vettel sa il acroseze usor pe Webber in ultima curba,etc.
    In orice caz,ORICE SANCTIUNE VA AVEA REPERCUSIUNI,LA MARELE PREMIU AL SPANIEI,asta daca se va mai tine si nu v-m avea 3 saptamani de pauza!
    Un ultim lucru,am observat ca putini fani Ferrari,au iesit sa comenteze,insa au dat voturi negative la greu,asta arata ca nu le convine rezultatul!
    NU UITATI CA IN ULTIMI 4 ANI,PILOTUL CARE A FOST PE LOCUL 1,DUPOA 4 MARI PREMII A CASTIGAT CAMPIONATUL,SI CINE ESTE IN ACEST MOMENT....
    9 21
  • Nu merita nici un drive through. Voi va mai amintit formula unu de odinioara? Duelurile Prost-Senna, Prost-Mansell- Senna, oameni care se luptau roata la roata in curse, se atingeau, se impingeau, si nu veneau comisari de trei lei sa le dea avertismente. Da, Lewis e un hard racer cum n-am mai fost de mult in F1, si e bine asa ca prea era plin de panselute care vai sa nu se atinga.
    11 20
  • Andrei
    Ferrari
    Alonso nu a furat startul ci a tasnit exact cand s-au stins ledurile,insa ei asa au considerat.Cam tampiti comisarii astia se vede si pe reluare ca a plecat exact cand s-au stins.Care e vina lui ca are o masina care pleaca repede de pe loc.Daca nu era penalizat castiga sau pe 2 oricum a facut o cursa magistrala.A si fata de Massa a procedat bine deoarece si el a stat in spatele lui la 2 oprire in plus el e mult mai rapdi pe ploaie fata de el si era cumlmea sa mai stea in spatele lui inca un premiu ca nu cumva sa il supere pe Massa.Formula 1 e pt pilot bataiosi care au sange nu pt fetite care incep sa planga ca m-a depsit coechipierul.....trist....
    23 14
  • Charlie Whiting l-a aratat pe Alonso cu mana din prima secunda dupa start. Hai ca ajunsese in coada lui Vettel inainte ca asta sa miste. :) Era nerabdator, se mai intampla.
    13 16
  • Alonso
    Alonso NU a furat startul! Omul este a fost pur si simplu prea rapid pentru comisari! Massa a primit ce a meritat! Fortza Alonso!
    20 19
  • Jenson vs Lewis
    Dubla Mclaren :) bravo :)
    13 19
  • @tzigaie @Andrei
    :o)) Biiine fratilor, Alonso n-a furat startul, doar a plecat inaintea tuturor, chiar inainte de a se stinge lumina rosie a semaforului! Hai, zau asa, adica TOTI ceilalti sunt niste molai si tantalai, numai Alonso a fost atent?! Acu' hai, ca oficialul de la start o avea el o varsta, da' am vazut clar cu totii ce s-a intamplat, da-o-ncolo... Hai sa nu fim copii! Altfel... bafta tuturor si felicitari castigatorilor!
    11 19
  • ctlnmihai
    Button a castigat pe ploaie Marele Premiu al Chinei
    A fost o cursa frumoasa..Mclaren are pana acum cea mai buna linie de piloti prin Button - inteligent si norocos si prin Hamilton care alaturi de Alonso a produs pana in aceste 4 cursespectacolul pe care-l dorim cu totii..Vettel a dovedit si azi ca in momentul in care nu-si fructifica pole-position-ul si e prins in pluton nu poate avansa pana pe locurile 1,2,3 chiar daca Red Bull are inca la dispozitie cel mai bun monopost de pe grila.Felicitari Button ,Lewis ,Whitmarsh si tuturor celorlalti membri ai team-ului care s-au straduit prin munca lor ca Red Bull sa nu ,,ucida'' campionatul.P.S.Un sfat amical unui user care si-a exprimat bucuria inainte de terminarea cursei...distanta dintre extaz la agonie e ca distanta de la locurile 5-6 la locurile 1-2
    13 16
  • ctlnmihai
    wolful
    Eu n-am nici gipan,nici permis de conducere dar pot sa afirm Hamilton are ceea ce n-are Vettel in momentul asta adica agresivitatea caracteristica marilor campioni...Probabil Hamy ar fi trebuit sa se dea la o parte cum a facut Webber in cursa trecuta si sa-l lase pe Vettel sa treaca si sa castige .Vettel are cel mai bun monopost la ora actuala si totusi n-are spiritul de luptator al lui Hamy asta e adevarul
    6 19
  • mobius
    MPChina
    Este si parerea mea ca Alonso nu a anticipat startul, a fost mult mai rapid decat cei din fata si mai ales fata de Webber, care mie mi s-a parut ca a intarziat deliberat (pentru a-i asigura lui Vettel prima pozitie???...). Alonso a dovedit ca este capabil sa depaseasca si o astfel de penalizare, din pacate a avut parte de la boxe de o strategie paguboasa. Ma bucur pentru el ca l-a pus la punct pe Massa, ar fi fost pacat sa piarda o a treia cursa din cauza lui. In rest Button se dovedeste a fi acelasi pilot care constant nu greseste, un pilot inspirat si care se pare ca beneficiaza de simpatia echipei (in acest moment cota lui Hamilton a scazut foarte mult in randul echipei, probabil obrazniciile de care a fost si este capabil isi spun cuvantul). Sunt din nou incantat de rezultatul echipei Renault, care beneficiaza acum, in acest an, de un motor fiabil si rapid (probabil la aerodinamica stau ceva mai rau), iar Petrov este o surpriza placuta. Cat despre Shumacher, nu stiu ce are prin maneci dar pana acum a fost lamentabil.
    19 9
  • ctlnmihai
    mobius
    Chestia cu scaderea popularitatii lui Hamy in cadrul echipei Mclaren a fost spusa si de unul dintre comentatorii TVR 1.. Observ ca ai incredere foarte mare in ceea ce spune Miky sau Victor..Ma intreb ce cota de poularitate o sa mai aiba Alonso daca mai intra vreodata in Massa ..chiar sunt curios sa aflu lucrul asta
    8 18
  • mobius
    " I made a serious mistake at the start as my reflexes let me down and I left early. It's never happened to me before and I am very disappointed with myself." Fernando Alonso

    Omu' recunoaste, da voi si acuma o sa ziceti ca n-a anticipat. :)
    6 11
  • ctmihai
    Lasa-l tu pe miki ca el mai merge la curse. Mai ai pana sa cunosti jumatate din ce stie el. Lasa frustarea deoparte, il luam pe Button ca el ne aduce puncte la general.
    15 2
  • ctlnmihai
    Lupu
    Nu sunt deloc frustrat..Si chiar daca as avea unele frustrari ,nu sunt mai mari ca ale tale.Oricum dintre Button si Hamilton ,tot Hamy ramane cel mai bun
    5 16
  • bah voi astia care sunteti cu gura cu pe sus, "Alonso e cel mai tare, alonso e cel mai bun, alonso e zeu, alonso e mai bun ca schumi" mai veniti sa va bateti si cu pumnii in piept ca nuuuuu, alonso n-a furat startuuuuuu, nuuuuu, el e cel maiii buuuun, alonso n-are cum sa fureee startuuu. sunteti ca nisti copii mici penibili, se vede de la o posta k a furat startu, daca nu luati-va cursa, un lcd mare si o pereche de okelari si uitati-va la reluare
    9 13
  • alonso declaratie
    si ca sa nu mai aud comentarii degeaba, de pe F1.com, iata ce a declarat alonso, MARELE SI ZEUL ALONSO : "... I made a serious mistake at the start as my reflexes let me down and I left early. It’s never happened to me before and I am very disappointed with myself. ... "
    8 13
  • @pt voi astia, care dau negative
    de ce dati negativ nu pricep ... sa in inteleg k in mintea voastra toti cei care nu sunt pro alonso n-au ce discuta cu voi si nu intelegeti dc nu e el si zeu nostru.
    toata lumea are ceva cu alonso, incearca sa ii puna bete in roate, insa el cum este un zeu, se lupta cu toti, chiar si cu Charlie Witting, cu inregistrarile trucate, PIXELU ALBASTRU, clar au masluit replayu pentru ca alonso nu a furat startu. si auziti voi, cum isi permit aia de pe F1.com sa scrie asemenea chestii, pentru ca este CLAR, alonso nu poate gresi, deci nu are cum sa declare asa ceva, deci este un complot mondial, toate lumea incearca sa-l ingroape alonso. deci, FORTA ALONSO ?
    7 12
  • KalEl
    mah, tu ai cu capu?cine vb aici de alonso, sau n-ai citit articolul. aici se comenteaza pe marginea articolului, DESTEPTU SATULUI
    10 4
  • LOL, tu ai citit comentariile ca sa vezi cine vorbeste aici de alonso ? sau ai dat scroll pana ti-a venit rau ?
    2 12
  • @KalEl
    Fernando a anticipat startul, deci a gresit, asta probabil costandu-l cursa. Spune-mi si mie, am voie sa-ti dau un vot negativ daca nu-mi place ce scrii? Sau daca sunt fan Alonso nu am voie sa spun nimic si trebuie sa-ti accept toate minunatiile pe care le postezi!
    14 1
  • Button
    @KalEl
    esti tare; imi place stilul; ca mi s-a scarbit de alonsi si fixismele lor penibile. Sariti cu votu' alonsilor ! Multi, ...
    2 11
  • Button
    greturi
    Du-te la un vomitorium sau baga-ti capul in apa rece
    0 13
  • ctlnmihai
    Button a castigat pe ploaie Marele Premiu al Chinei
    Eu cred ca 1-2-ul celor de la Mclaren a fost mai spectaculos decat al celor de la Ferrari sau fata de cel al echipei Red Bull..Realizat in conditii foarte grele de ploaie , monoposturi mai putin performante , in conditiile in care safety-car-ul a intrat de 2 ori si plutonul a avut timp sa se regrupeze , reprezinta un rezultat excelent pe marginea caruia se poate discuta cateva zile in sir..
    10 7
  • Made in China
    Cursă extrem de interesantă ar trebui să plouă la fiecare cursă. Felicitări pt Button, a doua oară când câştigă din cauza strategiei foarte bine gândită, şi din cauza stilului de condus foarte moale. O victorie bine meritată! Îmi pare rău de Vettel şi Red Bull dar asta-i viaţa. Alonso a plecat de pe grilă mai devreme, decât trebuia, a şi primit penalizarea, eu spun că a meritat. Faza lui Hamilton cu Vettel şi Webber merita iarăşi penalizare, mă mir că au scăpat, cred că datorită faptului, că acuma stewarzii sunt ajutaţi şi de foşti piloţi. Cineva care a concurat în motorsport vede altfel lucrurile şi cred că e bun lucrul ăsta, cred că în cursele următoare vom vedea, mai multe atacuri şi lucruri mai dure, ce am văzut şi azi. Schumacher nu mai e ce a fost, dar cu Hamilton a făcut spectacol, oricum aşteptam mai mult, luând în calcul faptul că Rosberg iarăşi a urcat pe podium. Eroul de azi pt mine este Petrov cu Lada, nemaipomenit ce a făcut. Sper că în Spania o să meargă şi Vettel mai bine, până atunci mă bucur pt rezultatul lui Kimi Raikkonen obţinut la raliul Turciei!!!
    GO VETTEL GO
    9 4
  • Diferenta Mp4-25 vs F.10 peste 2 secunde
    Fastest lap times:
    1. L Hamilton McLaren 1:42.061
    2. S Vettel Red Bull 1:42.358
    3. M Webber Red Bull 1:42.609
    4. J Button McLaren 1:42.886
    5. N Rosberg Mercedes GP 1:43.245
    6. R Kubica Renault 1:43.630
    7. J Alguersuari Toro Rosso 1:43.755
    8. V Petrov Renault 1:43.801
    9. F Alonso Ferrari 1:44.134
    10. M Schumacher Mercedes GP 1:44.298
    11. A Sutil Force India 1:44.364
    12. N Hulkenberg Williams 1:44.549
    13. F Massa Ferrari 1:44.594
    14. Rubens Barrichello Williams 1:45.559
    15. H Kovalainen Lotus 1:47.141
    16. P de la Rosa Sauber 1:47.739
    17. B Senna HRT 1:48.216
    18. K Chandhok HRT 1:48.788
    19. J Trulli Lotus 1:49.675
    20. Lucas di Grassi Virgin 1:53.185
    K. Kobayashi Sauber - no time
    S Buemi Toro Rosso - no time
    T. Liuzzi Force India - no time
    T Glock Virgin - no time
    6 5
  • mobius
    pentru "zdravanel" si altii
    Nu il consider pe Alonso perfect, dar il consider cel mai complet pilot de pe pista, intotdeauna un om de caracter si faptul ca a recunoscut startul anticipat, dovedeste acest lucru. In plus pedeapsa a fost prompta si asa cum spune "diesel08", probabil l-a costat cursa. In ceea ce ma priveste si eu sunt om si in circumstantele date, e clar ca am vazut gresit.
    8 2
  • ctlnmihai
    All
    Am reusit sa strang un nr. de 54 voturi negative azi (la o singura stire) ..daca am omis cateva imi cer scuze.. Daca pole -position-ul s-ar da celui cu cele mai multe voturi negative cred ca eu si cu mircea_mclaren am ocupa prima grila..Nu m-a suparat lucrul acesta ba dimpotriva sunt magulit ca v-am atras atentia si azi >> Stima ferraristilor care au comentat azchiar daca n-au avut de ce sa se bucure si celor care n-au dat decat voturi negative numai de bine ! noapte Buna
    7 3
  • ctlnmihai
    All
    azi*
    4 2
  • rayn380
    Bravo McLaren
    M-am bucurat nespus la aceasta dubla, evident ca Lewis ar fi meritat mai mult victoria, dar e bine si asa. Din nou, a nu stiu cata oara, a fost protagonistul cursei, chiar face spectacol si da clasa la foarte multi dintre ceilalti, fie ca multi invidiosi nu vor fi de acord cu mine....dar sincer sa fiu, cei care sunt fair-play sunt sigur ca sunt de acord cu mine. Sunt sigur ca l-ar fi atacat si pe Button, dar probabil l-au linistit de la boxe sa nu riste ceva. Well done boys....
    5 7
  • @Mitza
    This is just the beginning. Let's enjoy racing, shell we? Daca Ferrari-stii au stat azi la cutiutza si doar au dat click-uri (mare distractie ) nu ma afecteaza si nu ma marcheaza pe viata gestul lor. Dar e interesant cat de mult inseamna votul respectiv pentru ei si cum isi ocupa unii timpul pe aici.
    4 6
  • ctlnmihai
    ally_great
    Asta este .. e si asta o ocupatie.. ce bine ar fi daca s-ar vota si ptr. masurile luate de guvernanti din 2 in 2 saptamani..nici n-am mai organiza alegeri si am economisi si o groaza pe care i-am investi intr-un circuit de f 1.. Mie mi-ar conveni.. un circuit de F1 in Romania..Si asa a aflat lumea ca n-am fost la nicio cursa de F1 din strainatate
    4 4
  • ctlnmihai
    ally_great
    o groaza de bani*
    4 2
  • Fenomenal Inceput Sezon 2010
    Nu cred sa fi mai avut vreodata in Formula 1 un inceput de sezon atat de palpitant:

    -4 curse, Ferrari, RedBull si acum McLaren, fiecare cu cate o dubla.

    Pur si simplu putem in sfarsit spune ca avem Spectacol!
    8 0
  • @ally_great: ferraristi la cutiuta
    Ferraristii n-au prea stat la "cutiuta":), dimpotriva, au cam postat si au facut-o multi fara patima. Ia vezi postarile de la cursa din Bahrain, cati din fanii mclaren prezenti astazi aici au fost prezenti acolo. Daca tot facem astfel de afirmatii, hai s-o facem documentat:).Si hai sa mai vedem si ce posteaza atunci cand pierde echipa favorita pierde:). E drept sunt si exceptii. Voturile negative sau pozitive trebuie sa-ti spuna, in primul rand, ca cineva ti-a citit postul:)
    6 0
  • erat
    cand echipa favorita pierde
    1 0
  • INCREDIBIL!!!
    "Alonso NU a furat startul! Omul este a fost pur si simplu prea rapid pentru comisari! Massa a primit ce a meritat! Fortza Alonso!" . Si mai ziceati de Miki Alexandrescu ca se uita la alte curse ! Cum sa spui asa ceva? Daca sunteti fani Ferrari v-ati prostit de tot?? Cata obiectivitate aveti in voi mai baieti! Nu-l suportati pe Hamilton ca a dovedit clasa lui? Asta e ! Dubla asta de la McLaren spune multe...Chiar ma gandeam la un moment dat ce se intampla cu cei de la Red Bull...Asteptam cu interes Barcelona.
    2 3
  • f1_alonso
    Button&Alonso
    Salutare,tin sa spun prin acest subiect ca Button a avut noror,iar Alonso nu a furat startul de parca ar fi prima data cand face asta ,cand era la Renault intotdeanu a fost rapid la start si a dovedit asta numai cand are o masina competitiva ,http://www.youtube.com/watch?v=eF1ONPSo5As
    3 1
  • diesel08
    Ai dreptate in legatura cu voturile. E clar ca voturile au atras atentia la ceea ce am scris, fie pozitiv sau negativ. Dar sa stii ca un vot negativ ( pe care le-am adunat din plin) parca ma incanta mai mult decat o "trecere" rece. Cat despre favoriti...nu sunt fana nici Ferrari, nici McLaren, eu doar il vreau pe Kimi inapoi pe grila.
    2 1
  • ally_great
    Anul viitor sunt convins, il vei avea:)
    3 0
  • ally_great+Kimi...
    ...doar pe grila?...imi pare k te-ai indragostit...
    K putin umor si respect, pentru ally_great!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru