Button: "Schumacher isi risca reputatia daca revine in F1"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.12.2009
Jenson Button considera ca Michael Schumacher risca sa-si strice reputatia in cazul in care va reveni in Formula 1 la Mercedes GP.

Speculatiile privind revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1, potrivit carora germanul a ajuns deja la un acord verbal cu Mercedes GP, au atras inevitabil si atentia pilotilor, care au insa opinii impartite despre acest subiect.

Jenson Button, noul pilot al echipei McLaren, crede ca reputatia lui Schumacher ar putea avea de suferit in cazul in care germanul va semna in cele din urma cu Mercedes GP.

"Revenirea lui Schumacher in F1 ar fi o veste grozava pentru sport. Dar nu stiu daca va fi o veste grozava pentru Schumacher. Isi pune reputatia in joc daca reveni in sport", a declarat campionul mondial pentru publicatia britanica News of the World.

Un caz aparte este cel al lui Nick Heidfeld, creditat cu mari sanse de a semna cu Mercedes GP inainte ca speculatiile legate de revenirea lui Schumacher sa capete amploare. Germanul a admis ca este ingrijorat de aceasta perspectiva, intrucat revenirea septuplului campion mondial i-ar pune in pericol cariera dupa ce a refuzat mai multe oferte concrete.

"Am refuzat deja oportunitati concrete si continuam sa acordam o prioritate mai mica celorlalte posibilitati.

Din acest motiv nu imi este teama de opinia mea legata de speculatiile privind posibila revenire a lui Schumacher", a precizat Heidfeld pentru agentia germana de presa DPA.

Via | Autosport | Motorsport

Comentarii (3)

  • button
    button mai bine sa se uite la el in curte si sa aiba grija ca s-ar putea sa se retraga si el la anu daca incearca sa ii ia locul 1 in echipa lui hamilton, pentru ca, desi nu sunt fan hamilton, acesta este un pilot mult mai bun decat jenson.
    0 0
  • are dreptate
    Oricine ce ar zice Schumacher nu mai are ce cauta in F1, chiar daca ar face iar echipa cu Brawn sunt multi piloti mult mai talentati decat el in momentul de fata. Si daca ar fi fost sa revina era la Ferrari pt sfarsitul sezonului trecut, doar ca si-a dat seama de exact ce a spus si Button.
    0 0
  • mai talentati ????
    ...mai tineri ,da.Mai talentati nu cunosc.Osa vedem daca este reala implicarea lui in acest sezon.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru