Calendarul F1 2012 rămâne nemodficat, vot negativ pentru al treilea monopost

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 04.11.2011
Bahrain şi Coreea de Sud vor rămâne în calendarul sezonului 2012, iar introducerea unui al treilea monopost a fost respinsă, potrivit unor informaţii neoficiale.

După întrunirea Comisiei F1 de la Geneva, singurele informaţii certe au apărut în privinţa schimbării numelor echipelor Renault, Lotus şi Virgin, însă presa internaţională a avansat mai multe ipoteze cu privire la restul subiectelor care au fost discutate.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de BBC Sport, calendarul sezonului 2012 va rămâne neschimbat, în ciuda speculaţiilor anterioare privind eliminarea curselor din Bahrain şi Coreea de Sud. Cele două ţări riscau să fie excluse din cauza tensiunilor politice şi, respectiv, a taxei de participare percepută de Bernie Ecclestone.

De asemenea, publicaţiile internaţionale speculează că propunerea Scuderiei Ferrari pentru introducerea unui al treilea monopost a fost respinsă. Sursele care au dezvăluit schimbarea numelui pentru cele trei echipe nu au făcut niciun comentariu pe marginea acestui subiect, însă tocmai această tăcere a determinat jurnaliştii să ajungă la concluzia că propunerea a fost respinsă.

Un anunţ oficial în privinţa calendarului şi a propunerii introducerii celui de-al treilea monopost va fi făcut cel mai probabil după reunirea Consiliului Mondial al FIA din 7 decembrie.

Via | BBC Sport | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru