Campionul Formulei 2, diagnosticat cu cancer

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 21.01.2011
Dean Stoneman, campionul Formulei 2 şi adversarul lui Mihai Marinescu în sezonul 2010, a fost nevoit să renunţe temporar la carieră după ce a fost diagnosticat cu cancer testicular.

La numai câteva luni după ce a devenit campion în competiţia Formula 2 şi a testat un monopost de Formula 1 al echipei Williams, Dean Stoneman este nevoit să-şi întreruptă temporar cariera în sporturile cu motor.

În urma unor controale medicale, britanicul în vârstă de numai 20 de ani a fost diagnosticat în această săptămână cu cancer testicular şi va începe imediat un tratament. Vestea bună este că boala este într-un stadiu incipient de dezvoltare, motiv pentru care doctorii sunt încrezători că Stoneman va fi capabil să-şi revină complet.

Britanicul urma să concureze în acest sezon în competiţia Formula Renault 3.5 la echipa ISR alături de Daniel Ricciardo, pilotul de teste şi de rezervă al echipelor Red Bull Racing şi Toro Rosso. Stoneman a fost unul dintre adversarii pilotului roman Mihai Marinescu în sezonul 2010 al Formulei 2.

Via | Autosport

Comentarii (3)

  • Mavric
    Dean Stoneman
    Sa dea Dumnezeu sa se insanatoseasca si sa revina usor si repede in cursa.
    23 0
  • Ohh, nu.
    Ce veste proasta, sa speram ca isi revine rapid.
    9 0
  • dean stoneman
    sa speram ca se va trece cu bine de asta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru