Formula 2: Marinescu, locul trei în calificări, retrogradat cu cinci poziţii

de Daniel Popescu
Duminica, 09.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mihai Marinescu a terminat pe locul trei calificările pentru a doua cursă de la Hungaroring, dar va pleca doar de pe opt după o penalizare de cinci poziţii pentru incidentul din cursa de sâmbătă.

Esential 18 puncte il despart pe Marinescu de locul 3 in clasamentul general, care i-ar aduce superlicenta de pilot de Formula 1
Pilotul român Mihai Marinescu a demonstrat şi în a doua sesiune de calificări din cadrul etapei de Formula 2 de la Hungaroring că este unul dintre cei mai în formă piloţi din competiţie, după ce a terminat pe locul trei cu timpul 1:34.352, fiind cu numai trei zecimi de secundă mai lent decât Markus Pommer, care va pleca din pole position.

Braşoveanul în vârstă de 23 de ani nu se va putea bucura însă de acest rezultat, întrucât va fi penalizat cu cinci poziţii pe grila de start în urma incidentului în care a fost implicat în cursa de sâmbătă, în care a şi abandonat.

Astfel, Marinescu va lua startul în cursă doar de pe locul opt şi are şanse reduse să-şi îmbunătăţească locul cinci în clasamentul general, întrucât toţi cei patru rivali ai săi sunt mai bine clasaţi pe grila de start.

A doua cursă de Formula 2 de la Hungaroring va începe la ora 15:30, ora României, şi va fi transmisă în direct pe site-ul oficial al competiţiei.

Comentarii (1)

  • Nu avem noi piloti pregatiti pt.F 1
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru