Formula 2: Marinescu a abandonat în prima cursă de la Hungaroring

de Daniel Popescu
Sambata, 08.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mihai Marinescu a abandonat în prima cursă de Formula 2 de la Hungaroring în urma unui incident în turul doi.

Şansele lui Mihai Marinescu de a termina pe locul trei în clasamentul general la finalul sezonului de Formula 2 au scăzut după prima cursă din cadrul etapei de la Hungaroring.

Plecat de pe poziţia a cincea a grilei de start, braşoveanul în vârstă de 23 de ani a avut un start bun şi, în ciuda oportunităţilor reduse de depăşire de pe circuitul de la Hungaroring, a urcat pe locul trei pe parcursul primului tur.

În turul doi, el l-a ajuns din urmă pe Tusher, pe care l-a lovit însă din spate, iar în urma incidentului pilotul român a fost nevoit să abandoneze.

Urmareste Automarket
Astfel, Marinescu rămâne cu 135 de puncte în clasamentul general şi la cinci puncte în spatele lui Pommer, însă Christopher Zanella s-a îndepărtat la 18 puncte după locul cinci obţinut în cursa de sâmbătă.
În plus, Luciano Bacheta şi-a consolidat poziţia de lider prin locul trei, britanicul având un avans de 69.5 puncte în faţa lui Marinescu cu numai 75 de puncte rămase de câştigat.

Manşa a doua va avea loc duminică şi va cuprinde sesiunea de calificări de la 10:45 şi cursa care va începe la ora 15:30, conform fusului orar al României.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru