Campos si USF1 au aderat oficial la FOTA

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 28.10.2009
Campos Grand Prix si USF1 au fost incluse pe site-ul oficial al FOTA, aceasta din urma confirmand astfel indirect acceptarea celor doua noi echipe in cadrul organizatiei.

FOTA a anuntat recent ca toate noile echipe acceptate pe grila de start au fost invitate sa se alature organizatiei, iar Campos Grand Prix si USF1 au depus printre primele cereri in acest sens.

FOTA a anuntat acum indirect ca cele doua echipe au fost acceptate in organizatiei, site-ul oficial cuprinzand inclusiv numele reprezentatilor acestor echipe in structura de conducere.

Astfel, Campos Grand Prix va fi reprezentata in comitetul executiv al FOTA de Adrian Campos si Daniel Audetto, in timp ce Ken Anderson si Peter Windsor vor reprezenta interesele celor de la USF1. Se anticipeaza ca celelalte doua noi echipe, Manor Grand Prix si Lotus, vor fi la randul lor acceptate in FOTA in curand.

Via | FOTA

Taguri: Campos, FOTA, USF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru