Ferrari neagă că a semnat deja noul Acord Concorde

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.01.2012
Ferrari a negat zvonurile din presă internaţională potrivit cărora a semnat deja un nou Acord Concorde cu Bernie Ecclestone.

Publicaţia italiană Autosprint a relatat la începutul acestui an că Red Bull Racing şi Ferrari au semnat deja un nou Acord Concorde cu Bernie Ecclestone.

Informaţia a venit în contextul în care ambele echipe şi-au anunţat intenţia de a părăsi Formula One Teams' Association (FOTA) în luna februarie după un preaviz de două luni, însă Ferrari a negat miercuri aceste informaţii şi susţine că nici măcar nu a început negocierile cu Ecclestone sau FIA.

"Nu este adevărat. În următoarele luni vom vorbi despre reînnoirea Acordului Concorde. Nu avem nicio ofertă sau propunere. În următoarele zile vom începe să vorbim, dar va trebui să discutăm multe probleme", a declarat Stefano Domenicali, şeful Scuderiei Ferrari.

În plus, Domenicali insistă că neînţelegerile privind modul în care sunt monitorizate cheltuielile echipelor au reprezentat principalul motiv pentru retragerea din FOTA, anunţată la sfârşitul lunii decembrie.

"Nu este nimic în plus de spus.

Acordul pentru reducerea costurilor este încă valabil. Prima înţelegere este valabilă până la finalul lui 2012, iar a doua, care a fost convenită în 2010 în Singapore, va fi valabilă până în 2017. Asta ne leagă pe toţi, dar termenii trebuie respectaţi şi trebuie să găsim un răspuns la problema verificării cheltuielilor", a mai precizat el.

Via | Joe Saward

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru