Carlos Sainz va pleca ultimul în Marele Premiu de Formula 1 al Turciei

de Alexandru Monenciu
Vineri, 08.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Monopostul Ferrari, pilotat de Carlos Sainz, a primit un propulsor nou astfel că spaniolul a fost penalizat și va pleca ultimul în Marele Premiu de Formula 1 al Turciei.

Scuderia de la Maranello a decis să echipeze monopostul lui Charles Leclerc cu un propulsor nou (sistem hibrid actualizat) pentru Marele Premiu de Formula 1 al Rusiei, tocmai de aceea pilotul monegasc a plecat din coada grilei, alături de Max Verstappen.

Chiar dacă Leclerc a terminat cursa pe poziția a 15-a, performanțele sistemului de propulsie au fost foarte bune astfel că aceeași modificare va fi făcută acum și pe celălalt monopost Ferrari, pilotat de Carlos Sainz.

În consecință, spaniolul va pleca ultimul în Turcia. Asta pare că nu îl deranjează pe Sainz: "Chiar nu este atât de rău. Dacă începi weekend-ul cu un nou propulsor care aduce un plus de performanță și dezvoltare echipei, nu pot fi dezamăgit din cauza asta," a declarat el.

Mai mult, pilotul Scuderiei de abia așteaptă să facă o nouă cursă bună, în ciuda acestei penalizări. În Rusia s-a calificat pe locul al doilea și a încheiat etapa pe 3.

via Formula 1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru