Caterham şi Pirelli neagă conflictul financiar în privinţa pneurilor pentru Suzuka

de Daniel Popescu
Joi, 25.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Caterham şi Pirelli au negat informaţiile potrivit cărora producătorul italian nu va furniza pneuri pentru echipa britanică în Marele Premiu al Japoniei.

Zvonul este stupid. Vom avea pneuri la Suzuka, aşa cum este şi normal.

Manfredi Ravetto
Sef Caterham
Publicaţia olandeză De Telegraaf a relatat în această săptămână că Pirelli intenţionează să nu furnizeze pneuri pentru Caterham în Marele Premiu al Japoniei, din cauza datoriilor acumulate de echipa britanică la plata cauciucurilor din acest sezon.

Informaţiile au fost însă negate de Manfredi Ravetto, şeful celor de la Caterham, care a dat asigurări că echipa va putea lua startul în cursa de la sfârşitul săptămânii viitoare. "Zvonul este stupid. Vom avea pneuri la Suzuka, aşa cum este şi normal", a declarat el.

Informaţia a fost ulterior confirmată şi de oficialii celor de la Pirelli, care susţin că nu există niciun conflict financiar între cele două părţi. "Caterham va primi pneuri până la sfârşitul sezonului. Nu există probleme", a precizat Roberto Boccafogli, directorul de comunicaţii pentru Formula 1 al producătorului italian.

Caterham şi-a schimbat recent proprietarul după ce a fost achiziţionată de un grup de investitori din Orientul Mijlociu, care a preferat însă să rămână anonim.

Christijan Albers, fostul şef al echipei, a demisionat recent din funcţie sub pretextul unor motive personale. Presa internaţională speculează însă că olandezul a plecat pentru că şi-a dat seama că există şanse minime ca echipa să ajungă la finalul sezonului din cauza datoriilor acumulate.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru