Chandhok va testa pentru Lotus la Jerez şi Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.02.2011
Karun Chandhok va testa pentru Lotus la Jerez şi Barcelona ca evaluare pentru un post de pilot de rezervă al echipei.

Karun Chandhok a fost prezent săptămâna trecută la sesiunea de teste de la Valencia în echipamentului echipei Lotus, în mijlocul speculaţiilor că indianul ar putea deveni pilotul de rezervă al echipei pentru sezonul următor.

După o serie de negocieri, echipa a decis să-i ofere oportunitatea lui Chandhok să-şi demonstreze calităţile în cadrul testelor de la Jerez şi Barcelona, urmând să devină pilot de rezervă dacă va fi capabil să ofere un feedback consistent.

"L-am dori ca pilot de rezervă, dar trebuie să vedem dacă asta funcţionează, acesta este planul. Va obţine două locuri libere în testele de la Jerez şi Barcelona şi după aceea vom decide. Mike Gascoyne (n.r - directorul tehnic), Riad Asmat (n.r - CEO-ul echipei) şi toţi ceilalţi din echipă simt că el este persoana potrivită să aducă valoare echipei", a declarat Tony Fernandes, şeful Lotus, în cadrul unui interviu acordat agenţiei de presă Reuters.

Referindu-se la noul monopost T128 cu care va aborda sezonul 2011, Fernandes şi-a exprimat satisfacţia pentru rezultate obţinute în testele de la Valencia.

Omul de afaceri malaezian este încrezător că echipa va fi capabilă să facă progrese semnificative în sezonul care va începe peste ceva mai mult de o lună.

"Suntem foarte, foarte fericiţi cu noul monopost. Maşina arată grozav, datele din tunelul de vânt arată grozav, dar până nu ajungem pe circuit nu ştim. Răspunsul primit de la Hekki Kovalainen şi Jarno Trulli a fost fantastic. Monopostul nu a fost setat corespunzător în ultima zi, dar am făcut multe teste, iar timpii au fost fantastici. Am făcut un pas mare înainte. În comparaţie cu alte echipe, nu suntem atât de în spate. Asta demonstrează ce putem face cu spiritul potrivit şi cu oamenii potriviţi", a mai precizat el.

Programul de teste al echipei Lotus de la Valencia a fost afectat de o problemă la direcţie.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru