Coca Cola va sponsoriza Lotus în sezonul 2013

de Daniel Popescu
Joi, 22.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul de băuturi răcoritoare Coca Cola a anunţat joi semnarea unui contract de sponsorizare cu Lotus. Compania va promova brandul de băuturi energizante Burn.

Esential 4 bauturi energizante vor fi prezente in Formula 1 anul viitor: Red Bull, Monster, TNT si Burn
Coca Cola, unul dintre cei mai mari producători de băuturi răcoritoare din lume, a oficializat joi intrarea în Formula 1 în calitate de sponsor, la capătul mai multor luni de speculaţii pe marginea acestui subiect.

Americanii au semnat un contract de sponsorizare cu Lotus F1 Team care prevede însă promovarea brandului de băuturi energizante Burn, şi nu a brandului Coca Cola. Eric Boullier, şeful echipei Lotus, este încântat de noul parteneriat şi anunţă că acesta va include câteva proiecte inedite pentru contractele de acest gen din Formula 1.

"Suntem mândri că, prin intermediul Burn, Coca Cola a ales Lotus F1 Team ca cel mai bun instrument de reprezentare a brandului Burn în cel mai important parteneriat al său. Suntem entuziasmaţi de parteneriatul cu Burn pentru a construi un model nou şi inovator pentru contractele de sponsorizare care va combina experienţe, crearea de conţinut şi social media", a declarat francezul într-un comunicat de presă.

La rândul lor, oficialii Burn au precizat în comunicatul de presă că va combina "arta şi muzica într-un mod care va rupe convenţiile contractelor tradiţionale de sponsorizare din Formula 1".

Burn va deveni astfel al patrulea brand de băuturi energizante din Formula 1, după Red Bull, Monster (Mercedes AMG) şi TNT (Ferrari).

Via Lotus F1 Team

Comentarii (1)

  • Mhm, Burn se potriveste la culorile Lotus, negru cu negru va da OK. Insa tare-as vrea o vopsea (livery) in culorile Coca-Cola, fie si numai pentru ca-mi va aduce aminte de aspectuil McLaren cand erau sponsorizati de Marlboro...tot rosu cu alb...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru