Codemasters a lansat oficial jocul F1 Online: The Game

de Daniel Popescu
Joi, 02.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Codemasters a anunţat joi lansarea versiunii finale a jocului F1 Online: The Game, disponibil exclusiv pe internet.

După o lungă perioadă de evaluare în care a fost disponibil doar în versiune beta, jocul F1 Online: The Game a fost lansat joi în mod oficial de britanicii de la Codemasters.

Jocul este gratuit, poate fi accesat doar prin intermediul unui browser şi cuprinde două moduri de joc. Primul dintre el este cel mai simplu şi include echipele, piloţii şi circuitele din sezonul 2012 al Formulei 1, obiectivul fiind să câştigi cursele în care participi.

Pentru utilizatorii mai pretenţioşi, F1 Online: The Game include şi un modul de manager în care te ocupi atât de pilotaj, cât şi de aspectele financiare şi de dezvoltare a monopostului. Totuşi, în acest modul, echipele, piloţii şi circuitele sunt fictive şi nu au nicio legătură cu lumea reală din Formula 1, fiind dedicat în special celor care doresc să experimenteze viaţa de manager.

Urmareste Automarket
F1 Online: The Game a fost deja evaluat de Automarket în cadrul unui articol detaliat, care a scos în evidenţă atât părţile bune, cât şi părţile mai puţin bune ale noului joc.
Codemasters este producătorul de jocuri care a obţinut drepturile de a dezvolta jocurile oficiale pentru Formula 1, titlul F1 2012 urmând să apară în magazine spre finalul lunii septembrie.

F1 Online: The Game este disponibil la această adresă.

Via Formula 1

Comentarii (2)

  • Yeees, oooo da de cand il astept (Goo).
    8 1
  • Un joc amuzant, dar este naspa. Prefer f1 challenge cu mod 2012. Se vede naspa masina, zici ca o filmezi.
    0 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru