Codemasters va lansa un joc online gratuit de Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 12.08.2011
Codemasters a anunţat că va lansa un nou joc de Formula 1 care va putea fi accesat gratuit pe internet în prima parte a anului 2012.

Producătorul Codemasters lucrează în prezent la o nouă versiune a jocului oficial al Formulei 1 care va fi lansată în luna septembrie, însă a demarat un proiect paralel care vizează realizarea unui titlu similar care va putea fi accesat direct pe internet.

Noul titlu se va numi F1 Online: The Game şi va permite jucătorilor să intre în pielea unui pilot de Formula 1, la fel ca şi în jocul clasic, sau să devină managerul unei echipe.

Cel de-al doilea mod de joc se anunţă şi cel mai spectaculos, întrucât va permite jucătorului să-şi creeze propria echipă, propriul design pentru monopost şi să gestioneze echipa de tehnicieni şi mecanici, pe lângă asigurarea bugetului prin contracte de sponsorizare.

Jocul se va baza pe sezonul 2011 al Formulei 1, nu necesită niciun fel de software instalat pe computer şi va fi accesat direct în browser la adresa F1OnlineTheGame. Lansarea va avea loc în primele trei luni ale anului 2012, iar fanii se pot înscrie într-o bază de date pentru a primi un e-mail imediat ce noul joc va fi disponibil.

Via | F1OnlineTheGame

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru